"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Întotdeauna natura ne oferă dovezi copleșitoare de iubire. Important este doar să conștientizăm acest lucru și să o răsplătim cu aceeași dragoste.

O mare atracție pentru natură și copaci o are și un bărbat din Buzău, care, impresionat de defrișările masive din ultima perioadă a luat o hotărâre: cumpără copaci și împădurește locurile pe care le străbate.

A cumpărat până acum peste 150 de copaci

Adrian Suschină știe mai mult ca oricine să înseamnă să iubești natura. Necondiționat și fără să aștepți ceva în schimb… Fascinat de natură încă din copilărie, acesta a participat o perioadă ca voluntar la curățarea unor păduri atât în România cât și în străinătate, iar acest lucru i-a schimbat definitiv viața.

PUBLICITATE

După ce a stat un timp în alte țări, acesta s-a întors acasă cu gândul de a ajuta la reîmpădurirea locurilor afectate de tăiere și pășunatul excesiv. Drept urmare, acesta a reușit până acum să achiziționeze 150 de copaci, care urmează să fie plantați în comuna Berca, lângă Viforâta.

Ce îi mai trebuie acum buzoianului?

Oameni cu suflet, care să dea o mână de ajutor la împădurit. Evenimentul unic se va desfășura cu sprijinul primăriei iar la plantare va participa și cunoscutul grup Buzăul curat, cu care Adrian colaborează la această inițiativă și pentru Buzău.

Citește aici și despre Energiile copacilor care pot influența pozitiv dar și negativ circuitul energetic din organism

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]