"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Terapia cu copaci este la fel de veche ca și istoria acestora însă puțini iau în considerare cel mai important aspect, și anume faptul că unii copaci ne încarcă cu energie, în timp ce alții pot influența negativ circuitul energetic din organism.

loading...

Salcâmul aduce buna dispoziție

Vă simțiți triști și simțiți că ceva e în neregulă cu dumneavoastră? Prietenul cel mai bun vă poate deveni salcâmul.

Nu trebuie decât să îl îmbrățișați și veți constata că vă aduce bună dispoziție și în plus preia și vibrațiile negative din trupul dumneavoastră.

Acesta este și motivul pentru care specialiștii în energetică îl numesc donator universal de energie. Nu același lucru se întâmplă dacă tăiați câteva crenguțe de salcâm și le puneți în locuință, pentru că atunci se taie legătura cu tulpina copacului, conductorul principal de energie.

Citește aici câteva moduri de a atrage energie benefică şi bogăţie materială!

Sunteți o persoană ascunsă?

Atunci nu stați vreodată în prezența unui salcâm pentru că este copacul care simte imediat ceea ce gândește o persoană și nu poate decât să amplifice energiile negative.

Pe de altă parte, mesteacănul crescut în grădina casei protejează de microbi, întărește organismul și acționează asupra psihicului uman.

În ceea ce privește salcia aceasta este recomandată persoanelor care au un puternic dezechilibru interior, iar cei care au frecvente dureri de cap trebuie să poarte timp de două săptămâni o jumătate de oră pe zi coronițe de salcie.

La rândul său pinul este cel care vă dă putere, dacă stați doar cinci minute lângă el și strângeți în mână acele unei crenguțe.

Un articol de Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.