"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Ți-ai adresat această întrebare? Poate în momentele în care lucrurile nu stau atât de bine și nu te mai simți atras/ă sub nicio formă de partener/ă. Eu cred în transparență deplină și în spunerea lucrurilor pe nume. Chiar dacă te paște o despărțire, care ar fi rostul continuării unei relații fără final fericit?

Deci, să facem ordine și să delimităm bine relațiile care mai funcționează și cele care nu!

Adresează-ți aceste întrebări, iar răspunsurile lor vor face ordine în gândurile tale!

PUBLICITATE

Vă provocați unul pe celălalt?

Într-o relație este foarte important ca partenerii să se susțină, astfel încât să devină cea mai bună versiune a lor. Termenul de „provocare” este o sabie cu două tăișuri. Vă provocați la transformarea în ceva mai bun sau o faceți doar pentru a scoate în evidență laturile negative ale fiecăruia dintre voi?

Vă simțiți atrași unul de celălalt?

Este foarte important să mențineți atracția fizică. Ea joacă un rol important în dezvoltarea sănătoasă a relației. Dacă vă eschivați mai mereu, atunci când vine vorba să fiți intimi, este o problemă.

Îți respecți partenerul?

Îl respecți, îl admiri și îl iubești pentru tot ce reprezintă el? Dacă nu, relația nu se îndreaptă spre bine.

PUBLICITATE

Aveți încredere unul în celălalt?

Există transparență deplină și puteți avea încredere unul în celălalt orice ar fi? Atunci când iubești, nu te aștepți ca cel de lângă să te mintă sau să te înșele. Dacă ai dubii, atunci aveți o problemă.

Te simți liber în relație?

Cum arată relația ta? partenerul îți permite să faci orice îți dorești și nu te urmărește la fiecare pas? Dacă răspunsul este da, mă bucur, asta înseamnă că aveți o relație fără constrângeri.

Citește și: 8 Semne că ești blocat într-o relație care te distruge

PUBLICITATE

Nimeni nu are dreptul să îngrădească pe nimeni!

Dacă ești nesigur?

Atunci, acest articol va pune capăt nesiguranței. Răspunde cu sinceritate la aceste întrebări și nu face altceva, decât să iei cea mai bună decizie pentru tine.

Într-o relație trebuie să te simți împlinit, nu nesigur!

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]