"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Uneori asteptam prea mult de la altii. Viata ta este ceva pe care tu si doar tu o poti controla, desigur, exista lucruri la care trebuie sa ne asteptam, dar unii oameni nu stiu unde sunt aceste limite si care cauzeaza probleme.

Cu totii suntem diferiti si unii dintre noi nu pot face lucrurile pe care altii le pot face. Daca vrei sa fii fericit si sa ai succes, trebuie sa iesi si sa faci lucruri pentru tine. Daca astepti prea mult de la altii, vei fi doar dezamagit. Mai jos este o lista de lucruri la care nu ar trebui sa te astepti niciodata de la altii.

12 lucruri la care nu ar trebui sa te astepti de la altii:

PUBLICITATE

1. Nu te mai astepta ca altii sa fie de acord cu tine.
Nu toata lumea va fi de acord cu tot ceea ce spui sau faci. Daca te astepti ca lumea sa fie de acord cu tine, in cele din urma vei fi suparat. Esti deja de acord cu tot ceea ce spune cineva? Probabil ca nu!

2. Nu te mai astepta ca alte persoane sa-ti curete mizeria.
Esti propria ta persoana. Greselile tale sunt ale tale si nimeni altcineva nu ar trebui sa fie acolo pentru a face curatenie in viata ta. Faci greseli, iti asumi responsabilitatea pentru ele.

3. Nu te mai astepta ca altii sa fie perfecti.
Nimeni nu este perfect, nici tu, nici cel mai bun prieten al tau, sau oricine altcineva. Nu poti lua doar partile bune ale cuiva si pretinde ca partile rele nu exista. Suntem doar oameni.

PUBLICITATE

4. Nu te mai astepta ca ceilalti sa te faca fericit.
Esti singura persoana care te poate face fericit. Fericirea nu poate fi gasita la o alta persoana. Este ceva ce gasim in interior si pe care noi insine il dezvoltam.

5. Nu te mai astepta ca ceilalti sa fie ceea ce vrei tu sa fie.
Nimeni nu se va potrivi perfect in matrita pe care ai facut-o pentru ei. Din nou, nimeni nu este perfect. Suntem doar oameni, trebuie sa incepi sa-l accepti.
Efectele pandemiei asupra psihicului si cum le poti combate

6. Nu te mai astepta ca oamenii sa fie bine tot timpul.
Alti oameni trebuie sa se confrunte cu propriile probleme. Nu va puteti astepta sa fie fericiti de fiecare data cand ii vedeti. Se refera la numarul 5, dar este putin diferit prin faptul ca este la o scara mai mica, dar foarte important. Nu poti ignora emotiile altora, conteaza si ele.

PUBLICITATE

7. Nu te mai astepta ca altii sa te trateze asa cum ii tratezi tu.
Unii oameni spun doar tampenii. Doar pentru ca esti dragut nu inseamna ca oamenii vor fi draguti cu tine. Ar trebui sa accepti acest lucru si sa ii elimini pe cei care te trateaza rau din viata ta. Oferindu-le un loc unde sa-si poata adaposti negativitatea nu este o idee buna.

8. Nu te mai astepta ca ceilalti sa-ti citeasca mintea.
Daca nu vorbesti, nimeni nu va sti vreodata de ce ai nevoie. Nu mai actiona ca si cum oamenii iti pot citi mintea si te pot ridica in picioare. Ti s-a dat o voce dintr-un motiv, foloseste-o.

9. Nu te mai astepta ca altii sa te inteleaga.
Nimeni nu va putea sa te inteleaga pe deplin, imi pare rau. Nu exista nicio modalitate de a schimba asta. Nu te astepta ca oamenii sa te vada pentru cine estu cu adevarat, nici macar tu nu stii cine esti cu adevarat. Ne schimbam mereu.

PUBLICITATE

10. Nu te mai astepta ca ceilalti sa faca ceea ce trebuie.
Din nou, unii oameni fac doar tampenii. Nu toata lumea va fi dispusa sa faca ceea ce trebuie cand va veni momentul. Uneori nu poti face absolut nimic pentru asta chiar daca este o situatie de “rahat”, trebuie sa ai grija.

11. Nu te mai astepta ca altii sa te accepte.
Altii nu trebuie sa te iubeasca si unii nu te vor putea suporta. Se va intampla indiferent daca esti dragut sau nu. Suntem cu totii diferiti .

12. Nu te mai astepta ca ceilalti sa te respecte daca nu te respecti pe tine insuti.
Trebuie sa te respecti , daca doresti ca altii sa te respecte. Nu poti cere ceva despre care sa nu stii nimic. Invata sa te respecti si sa te accepti si vei merge mult mai departe in viata.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]