"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Stii cum sa iti calci hainele fara fier de calcat? Ai auzit vreodata de trucul cuburilor de gheata?

Este incredibil cat timp poti castiga cand vine vorba de aceasta munca destul de enervanta, mai ales daca trebuie sa calci camasi si alte haine la care trebuie sa fii foarte atenta.

Cel mai ușor truc
Camasile se sifoneaza cel mai repede, la fel si tricourile lungi sau rochitele. Poti scapa de aceasta corvoada cu un truc la care, sincer, nici noi nu ne-am gandit pana in acest moment.

PUBLICITATE

Am gasit un videoclip pe Youtube foarte tare in care autoarea ne invata cum sa calcam haine fara sa folosim fierul de calcat, fara sa ne aplecam in toate partile astfel incat sa evitam durerile de spate.

Un truc publicat de American Express a ajutat sute de mii de femei pana acum in legatura cu calcatul hainelor.

Ai nevoie de cateva cuburi de gheata si o masina de uscat haine. Programeaza-ti masina de uscat haine la cea mai inalta temperatura.

PUBLICITATE

Cum trebuie să procedezi

Pune hainele imbotite in masina, iar apoi cuburile de gheata, peste haine. In 5 minute, gheata se va topi complet si va diminua cu 80% acele dungi pe care ne chinuim sa le scoatem cu fierul de calcat.
Daca vrei se opresti masina pentru ca s-ar putea sa ti se para ca nu ai pus suficiente cuburi de gheata. Mai poti adauga o mana de cuburi sau, pur si simplu, nu e nevoie sa faci nimic.

Doar stai si asteapta 5 minute. Scoate apoi haina din masina de uscat si vei vedea ca aceasta nu mai e sifonata deloc.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]