"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Energia umana este esentiala pentru buna functionare a organismului, fiind combustibilul de care sufletul are nevoie. O asemenea energie se poate regenera, dar se si poate pierde cu usurinta, mai ales daca stam in preajma oamenilor toxici, care gandesc tot timpul negativ.

Iata cum poti pastra si chiar creste nivelul de energie, conform marelui lider spiritual Dalai Lama:

Evita oamenii care se plang toata ziua. Lasa-i cu fricile, cu nemultumirile si cu probleme lor. Nu te mai incarca negativ!

PUBLICITATE

Plateste datoriile. Nu ramane dator prea mult timp. De asemenea, daca ai de luat bani de la alta persoana, incearca sa-i recuperezi sau renunta la ei, daca esti convins/a ca nu mai ai cum sa-i recuperezi.

Nu iti incalca promisiunile. Cand nu poti sa-ti tii o promisiune, intreaba-te de ce s-a intamplat. Scuza-te, revanseaza-te, ofera o alternativa la promisiunea pe care nu ai putut sa o duci la bun sfarsit. Daca devine, un obicei, nu e in regula. Asa ca mai bine nu promite, daca stii ca nu poti sa te tii de cuvant.

Evita activitatile neplacute, pe cat posibil.

PUBLICITATE

Odihneste-te. Cand te simti foarte obosit/a, nu lupta cu organismul! Odihneste-te pentru a putea functiona apoi la parametri optimi. De asemenea, actioneaza, cand te simti in stare. S-ar putea sa pierzi momentul oportun, altfel.

Arunca, strange si organizeaza. Un loc aglomerat iti fura din energie peste masura. Renunta la lucrurile nefolositoare.

Confrunta situatiile toxice pe care le-ai tot tolerat. Pana la urma, trebuie sa scapi de astfel de persoane parca programate sa te incarce negativ.

PUBLICITATE

Accepta. Acceptarea nu inseamna renuntare. Totusi, vei pierde multa energie cand te impotrivesti, cand lupti impotriva unei situatii pe care nu ai cum sa o schimbi.

Iarta. Invata sa treci peste situatiile care ti-au oferit durere. Lasa durerea in urma, ca o amintire.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]