"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciunea Sfântului Silvestru – An de an, în data de 2 ianuarie, Biserica ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Ierarh Silvestru, înțeleptul, cunoscut pentru sfaturile bune pe care le oferea omenirii.

Rugăciunea Sfântului Silvestru – Iată mai jos o rugăciune către Sfântul Silvestru, de mare ajutor în limpezirea și îndreptarea minții:

”Îndreptător al credinţei şi chip al blândeţelor, învăţătorul înfrânârii te-a arătat pe tine, turmei tale, adevărul lucrurilor. Pentru aceasta ai dobândit cu smerenia cele înalte şi cu sărăcia cele bogate; Părinte Ierarhe Silvestru, roagă pe Hristos Dumnezeu să limpezească și să îndrepte mințile noastre.

Cu multă înţelepciune ai biruit patimile şi trupul l-ai supus Duhului, prin nevoinţe schimniceşti, înţelepte; şi făcându-te în chip vădit locaş Dumnezeiesc Preasfintei Treimi, ai înjosit duhurile răutăţii cântând, căci cu Slavă S-a preaslăvit.

PUBLICITATE

Propovăduit-ai, Fericite Părinte Silves­tru, că Hristos Cel Întrupat este cunoscut într-Un Ipostas şi înţeles în două voiri şi în două lucrări; şi a îndumnezeit pe cei ce cu credinţă strigă Lui: Domnului să-I cântăm, căci cu Slavă S-a preaslăvit.

Acum și pururea și-n vecii vecilor,

Amin!”

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]