"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Considerat unul dintre cei mai importanți duhovnici pe care i-a avut veodată Biserica Ortodoxă Română, părintele Cleopa a lăsat întru eternitate o serie de vorbe de duh dar și sfaturi care trebuie respectate.

Iată ce spune sfântul părinte că nu au voie să facă bărbații în biserică.

Bărbații trebuie să stea doar în partea dreaptă

PUBLICITATE

Potrivit părintelui Cleopa, o regulă importantă când intrați în biserică etse ca „Bărbații să stea în partea dreaptă, iar femeile în partea stângă”. De asemenea, domnii nu au voie să vorbească în sfântul lăcaș și nici să iasă din acesta înainte de terminarea slujbei.

Foarte important este ca atât bărbații și femeile să știe cum să se închine la icoane pentru că niciodată nu trebuie ca sfinții să fie sărutați pe față, ci doar la picioare.

Nu în ultimul rând, de câte ori mergeți la sfânta biserică, spune părintele Cleopa că trebuie să duceți un mic dar. Aducând jertfă Domnului, toată averea voastră va fi binecuvântată și înmulțită.

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]