"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Credeați că doar frumusețea îi face pe bărbați să vă curteze? Se pare că nu e așa, pentru că bărbații au acum cu totul alte criterii. În consecință, fiți veselă, stăpână pe voi, mereu optimistă și domnii vor face orice ca să vă aibă alături.

Iată ce alte lucruri îi mai atrage pe bărbați la o femeie.

Dacă aveți personalitate, veți câștiga!

PUBLICITATE

Vă înclinați capul într-un mod elegant? Ar trebui să știți atunci că bărbații vă vor curta totdeauna. Și nu doar atât, pentru că domnii sunt atrașiși de anumite tipuri de comportament riscant.

Pe de altă parte, bărbații sunt atrași mereu de femei cu simțul umorului foarte bine dezvoltat, spre deosebire de femei care nu prea râd la glumele partenerilor. Poate doar dacă sunt extrem de bune…

De asemenea doamnelor, trebuie să lăsați un bărbat să vă înțeleagă, altfel va fi foarte greu să stea lângă voi și bineînțeles să aveți personalitate. Aceasta contează la un domn mult mai mult decât un păr mereu aranjat și niște picioare superbe.

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]