"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Soarele reprezintă sufletul nostru și el este cel care ne va conduce pașii, în acest final de săptămână. Să vedem la ce ar trebui să ne așteptăm, în funcție de semnul zodiacal.

Berbec

Chiar ai nevoie să te justifici în fața cuiva? Nu mai accepta să fii pus la colț pentru unele greșeli, pe care le poate face oricine.

Taur

Uneori este destul de dificil să înțelegi unde îți este locul, însă dacă vei căuta adânc în sufletul tău, ți-l vei găsi.

PUBLICITATE

Gemeni

Care este rostul să faci o schimbare, dacă nu îți aduce nimic bun? Gândește-te mai bine înainte de a accepta o propunere.

Rac

Luna Plină îți va aduce schimbări de comportament, pe care cei din jur nu le vor înțelege. Ce se întâmplă, cu adevărat, cu tine?

Leu

Îți dai seama că toate scenariile pe care ți le-ai făcut până acum, nu aveau niciun rost, iar asta te va ajuta să fii mai ponderat, în viitoarele acțiuni.

PUBLICITATE

Fecioară

Dă tot ce ai tu mai bun, în acest weekend, căci cineva te supervizează din umbră și îți poate da o șansă nouă la viață!

Balanță

Vrei să te bucuri mai mult de viață, așa că ai de gând să faci tot ceea ce îți stă în putință, pentru a schimba ceva. Bravo ție!

Scorpion

Câți îngeri păzitori crezi că ai? Îți spunem noi, unu și bun, căci te-a apărat de ceva foarte rău, iar acest lucru îl vei conștientiza mai târziu.

PUBLICITATE

Săgetător

Nu ai mai dus ceva la bun sfârșit, de mult timp, așa că a venit momentul să închei niște capitole din viața ta, începute cu mult timp în urmă.

Capricorn

Vei face tot ce îți stă în putință să te aperi de gheara malefică a celor din jur. Nu este deloc rău să îți iei mai multe forme de protecție.

Vărsător

Ești pragmatic și vrei ca acest final de lună să te găsească cu toate puse la punct. Ne place cum gândești.

PUBLICITATE

Pești

Poți da în urmă liniile unui ceas, sigur că da însă asta nu va schimba cu nimic trecutul. Dacă nu poți face asta, de ce să te chinui?

Citește și previziunile Horoscopului Italian pentru 2019! Cine va avea parte de realizări!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]