"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Chiar dacă fructele și legume crescute la tine în curte, nu conțin atât de multe elemente chimice, precum cele achiziționate din comerț, trebuie totuși să îți iei câteva metode de precauție, înainte de a le consuma.

Trebuie să știi faptul că indiferent dacă acestea au crescut în propria curte, în atmosferă se regăsesc o mulțime de substanțe care nu sunt tocmai bune pentru organism, așa că nu ar strica să utilizezi trucul de mai jos…

Chiar dacă legumele sau fructele sunt organice sau sunt, așa cum spuneam mai sus, crescute în curtea ta, pentru a fi sigur că ai eliminat orice urmă de bacterie sau de pesticid de pe suprafața lor, înainte de a le consuma, spală-le cu apă în care ai adăugat bicarbonat de sodiu și oțet de mere.

PUBLICITATE

Proporția și procedura este în felul următor:

– la 2 litri de apă se adaugă 200 de ml de oțet de mere și două linguri de bicarbonat de sodiu

– se amestecă bine până la omogenizare

PUBLICITATE

– se adaugă legumele sau fructele în acea combinație și se lasă scufundate timp de 30 de minute

– la final se clătesc cu apă curată

Acest amestec este natural și este cel mai bun biopesticid, deoarece previne creșterea anumitor bacterii, fungi sau viruși, eliminând totodată și orice urmă de pesticid.

PUBLICITATE

Dă mai departe informația și prietenilor pentru a vă bucura cu toții de legume și fructe fără bacterii și pesticide!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]