"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii oameni au folosit diverse trucuri pentru a se vindeca sau pentru a se păzi de anumite afecţiuni. Rând pe rând s-au folosit de frunze, fructe, flori, legume, bucăți de lemn, șnururi și altele.

Vreau să vă povestesc și eu despre un truc pe care l-am folosit în trecut, când fiul meu avea 10 ani…

Fiind foarte sensibil la răceli (greşeli ale mele din copilăria lui ,pentru că m-am luat după carte şi după ideile prea protective, așa cum fac multe mămici în ziua de azi) şi am zis că nu costă nimic să încerc o chestie ciudată cu o feliuţă de cartof purtată în buzunar (pusă între două bucăţi de tifon şi o bucată de pânză, ca să nu păteze hainele) care te protejează de răceli.

PUBLICITATE

Care este efectul ei?….Habar nu am, știu că citisem într-o carte veche cu leacuri împotriva răcelilor. Sincer vă spun, chiar nu știu cum a funcționat, care a fost cauza, însă a funcţionat afurisită aia de feliuţă.

Când a venit primăvară a aruncat feliuţa fără să-mi spună şi după trei zile ghiciți… Exact, a răcit!

Orice s-ar întâmpla acea feliuță nu se aruncă indiferent dacă se usucă sau se înnegreşte. Aceasta trebuie purtată.

PUBLICITATE

Dacă vreți totuși să o schimbați, o puteți face fără probleme, cu una nouă. Ideea este că trebuie purtată tot timpul.

Dragi mămici și bunici, dacă nepoțeii sau copii răcesc des, nu-i mai îndopați cu antibiotice. Încercați totuși și acest leac naturist puțin ciudat, însă eficient. Chiar nu vă costă nimic și credeți-ma, bunicii noștri știau ei ce știau…Chiar nu sunt vorbe în vânt.

Dacă mai aveți de povestit și despre alte leacuri trăsnite, vă invit să le menționați la rubrica de commentarii, astfel poate aflăm cu toții și alte leacuri utile!

PUBLICITATE

Un articol de Elena-Lacramioara Ana Kali Kuan

 

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]