"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Acesta este un caz adevarat, al unui domn din Braila, bolnav de ciroza hepatica avansata cu hipertensiune portala ceea ce a dus la aparitia ascitei. Acest domn a reusit sa se vindece miraculos, in ciuda prognosticurilor medicilor care nu-i dadeau de trait mai mult de 3 luni.

PUBLICITATE

acest barbat a tratat natural ciroza

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Totul a inceput in anul 2010, cand in urma unor analize, a descoperit ca are probleme de sanatate destul de serioase. A mers la spital si in urma investigatiilor amanuntite, diagnosticul a fost clar : ciroza hepatica avansata cu ascita.

Vestea a cazut ca din cer pentru el, parca nu-i venea sa creada ca i se intampla tocmai lui. Mai mult decat atat, medicii nu-i mai dadeau nici o sansa de supravietuire.

PUBLICITATE

Dupa ceva vreme petrecuta pe paturile spitalului, ajunsese sa cantareasca 54 de kilograme, avand in vedere ca plecase de la 76. ” Ce sa mai, eram ca o mumie” ne-a relatat el.

PUBLICITATE

Intr-o buna zi, cand a plecat din salon pana la piata de langa spital sa-si cumpere ceva de mancare, l-a oprit un domn mai in varsta pentru a-l intreba de ce boala sufera. A fost momentul in care viata lui s-a schimbat. Acel domn mai in varsta parca a fost trimisul lui Dumnezeu….

Acesta i-a sugerat sa consume zilnic, pe stomacul gol, un litru de ceai din radacina de agud alb si sa mearga la un vraci sa se „taie sub limba”.

PUBLICITATE

Zis si facut!

PUBLICITATE

A inceput sa faca propriul tratament cu acest ceai si……surpriza! Dupa ceva timp de consum, burta a ajuns la dimensiuni normale, lichidul eliminindu-se pe cale naturala.

Ceaiul din radacina de agud alb se prepara astfel: la 1 litru de apa se adauga o lingurita de radacina de agud alb maruntita. Se lasa pe foc pana cand da in clocot. Se acopera pentru a face infuzie si se consuma caldut sau rece pe stomacul gol dimineata. Ideea este ca trebuie facut in fiecare zi un ceai nou. Nu se consuma de pe o zi pe alta.

PUBLICITATE

Radacina de agud alb (dud) este extrem de importanta in ascita, ajutand la eliminarea lichidului respectiv prin urina. Din cauza acestei radacini, cat timp va lua ceaiul, pacientul va urina foarte des, iar la inceputul tratamentului urina va fi de culoare

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]