"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Razvan

Negii sunt cauzati de virusul HPV si sunt ca niste excrescente ale pielii. Ei apar atunci cand stratul superior de piele este infectat, creand un neg deloc estetic.

PUBLICITATE

Noi toti suntem predispusi sa avem negi, insa riscul cel mai mare predomina la copii, adolescenti sau persoane cu un sistem imunitar slabit. Ei pot aparea sub diferite forme si pot creste pe diferite parti ale corpului.

PUBLICITATE

Este important sa ne amintim ca cei care sunt infestati de acest virus il pot transmite celorlalti, de obicei daca sangele lor intra in contact cu un aparat de ras, un prosop sau alte lucruri de igiena personala, pe care cineva le foloseste ulterior.

scapa de negi intr-un mod natural

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Remedii naturiste impotriva negilor

PUBLICITATE

Stiinta a dezvoltat diferite metode de indepartare a negilor, insa stim ca exista si metode naturiste care pot face acest lucru, iar unele dintre ele sunt realmente eficiente.

Imbunatateste-ti sistemul imunitar

PUBLICITATE

Imbunatatirea imunitatii este cea mai buna metoda de a lupta cu bacteriile si virusii. Este dificil pentru virusi, infectii sau bacterii sa penetreze un sistem imunitar puternic, motiv pentru care trebuie sa incerci sa il imbunatatesti. Poti face acest lucru prin miscare regulata, somn sufiecient si folosind ingrediente care intaresc imunitatea, precum plantele – gheara pisicii, turmeric, frunze de maslin, soc, astragalus etc…


PUBLICITATE

Ananas

Acest fruct delicios este bogat in enzime si acizi naturali. Daca pui o felie de ananas direct pe neg, de mai multe ori pe zi, acesta va disparea.

PUBLICITATE

Usturoi

PUBLICITATE

Prepara o pasta amestecand usturoi si apa, si aplica pasta direct pe neg, fixand-o cu un bandaj. Schimba bandajul si reaplica pasta pana cand negul dispare.

Bicarbonat de sodiu

PUBLICITATE

Nu de multa vreme, s-au descoperit efectele nemaipomenite pe care bicarbonatul le are in tratarea diferitelor afectiuni. Poti sa il folosesti si la tratarea negilor, amestecandu-l cu ulei de castor. Aplica amestecul direct pe neg, in timpul noptii si continua sa faci asa pana cand dispare. In loc de ulei de castor poti folosi busuioc proaspat.


PUBLICITATE

Ulei de arbore de ceai

Uleiul din arbore de ceai are importante proprietati antibacteriale. Il poti folosi in lupta impotriva germenilor si la tratarea afectiunilor pielii, inclusive a negilor. Daca poti sa iti bagi mainile in ulei de arbore de ceai, aplica-l direct pe neg si acopera-l cu un

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]