"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Maya

Cancerul este o boala caracterizata prin diviziunea necontrolata a celulelor si prin abilitatea celulelor canceroase de a invada alte tesuturi, fie prin crestere directa, fie prin migratia dintr-o regiune a corpului in alta. Cele mai frecvente tipuri de cancer sunt cancerul pulmonar la barbati si cancerul mamar la femei.

PUBLICITATE

Aparitia cancerului

PUBLICITATE

Cancerul este o consecinta a genelor defectuoase. Materialul genetic al celulelor poate fi degradat de numerosi factori din viata de zi cu zi, precum expunerea indelungata la soare, fumatul, ori alimentatia. Uneori, defectele genetice sunt mostenite de la parinti.

PUBLICITATE

Genele normale le indica celulelor cand este momentul oportun sa se multiplice sau sa moara. Acest proces se repeta in mod ciclic in organism. Dar, uneori, genele defectuoase le transmit celulelor sa se inmulteasca excesiv, sau le impiedica sa moara atunci cand ar trebui. Excedentul de celule nou aparute continua sa se dezvolte, putand genera tumori. Unele tumori sunt benigne, adica necanceroase. Celelalte sunt maligne, adica temutele tumori canceroase.

Cum se raspandeste cancerul?

PUBLICITATE

Initial, cancerul se dezvolta numai in locul in care a aparut. Acesta este cancerul primar. Cancerul primar poate creste indeajuns cat sa genereze simptome. Ulterior, unele celule canceroase pot parasi locul de origine, migrand catre alte parti ale organismului. Ele migreaza pretutindeni in corp, fie pe calea sangelui, fie prin sistemul limfatic. Aceste celule pot genera noi tipuri de cancer in alte parti ale corpului, care poarta denumirea de cancere secundare sau metastaze. Uneori, pacientii de cancer nu manifesta simptome pana ce nu se instaleaza cancerul secundar.


PUBLICITATE

Reteta-tratament impotriva cancerului!

Aceasta reteta continua sa fie distribuita in intreaga lume, in ciuda presiunilor si a eforturilor de discreditare din partea industriei farmaceutice asupra calugarului care a publicat reteta in cartea „Puterea vindecatoare a naturii”.

PUBLICITATE

Ingredientele necesare:

PUBLICITATE

– 500 de grame de miere

– 350 de grame de frunze proaspete de aloe

PUBLICITATE

– 6 linguri de alcool rafinat

PUBLICITATE

Mod de preparare:

In primul rand, curata frunzele de aloe de ace. Apoi marunteste-le fara sa le decojesti. Pune-le intr-un blender si adauga peste ele mierea si alcoolul.
Amesteca bine ingredientele pana la obtinerea unei paste omogene. Remediul este gata.
Nu uita sa il pastrezi la frigider.

PUBLICITATE

Mod de administrare:

PUBLICITATE

Ia cate o lingura din acest remediu de trei ori pe zi (se recomanda sa folosesti o lingura de

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]