"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Afectiunile tirodei se manifesta prin modificari calitative sau cantitative ale secretiei hormonale, marirea tiroidei (gusa) sau ambele. Secretia insuficienta de hormoni tiroidieni este denumita hipotiroidie sau mixedem, insotita de scaderea consumului caloric (hipometabolism). Secretia excesiva de hormoni tiroidieni determina hipertiroidie sau tireotoxicoza si hipermetabolism.
Pacientii care sufera de afectiuni ale glandei tiroide au variatii ale nivelului energetic, au intoleranta la frig sau caldura, variatii ale tonusului muscular, labilitate emotionala sau probleme cu greutatea corporala.

PUBLICITATE

Exista numeroase alimente si nutrienti ce contribuie la buna functionare a tiroidei insa ceea ce vei descoperi mai jos te va incanta. Introdu in dieta zilnica acest amestec si te asigur ca simptomele proastei functionari a tiroidei vor fi eliminate complet.

Vezi mai jos cum sa-ti prepari amestecul!

PUBLICITATE

ridichiile si telina sunt recunoscute pentru proprietatile lor benefice asupra glandei tiroide

Vei avea nevoie de:

PUBLICITATE

5 ridichii medii

1 castravete mic

PUBLICITATE

1 radacina de telina

PUBLICITATE

1 morcov

1 lamaie fara coaja

PUBLICITATE

Cu ajutorul storcatorului, fa un suc din aceste ingrediente si consuma-l in fiecare dimineata dupa micul dejun. Acest suc nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta zilnica in cazul in care suferi de afectiuni ale glandei tiroide.

PUBLICITATE

Ridichiile sunt deosebit de utile pentru tiroida, ele oferind rezultate extrem de bune in tratamentul glandei tiroide. Ce este extrem de interesant este ca un anume compus gasit in ridichii regleaza nivelul de tiroxina si calcitonina (un hormon peptidic).

Va asigur ca o dieta constanta cu suc de ridiche va face minuni !

PUBLICITATE

Pe langa consumul acestui amestec va sugerez sa luati in considerare si urmatoarele sfaturi:

PUBLICITATE

– eliminati consumul de produse ce contin gluten cum ar fi: paine, biscuiti, clatite, aluaturi de pita, paste fainoase etc

– eliminati complet consumul de zahar sau orice produse ce contin zahar cum ar fi : zahar alb granulat, zahar brun, sirop de porumb, melasa, etc. Incercati sa indulciti alimentele cu o planta binecunoscuta si extrem de benefica organismului – stevia!

PUBLICITATE

– evitati pe cat posibil stresul emotional ( furie, anxietate, vinovatie, frica)

PUBLICITATE

– orice program de detoxifiere a colonului va fi de mare ajutor pentru buna functionare a glandei tiroide. Vezi aici cum sa faci o detoxifiere eficienta a colonului!

– inlocuieste orice fel de ulei cu uleiul de cocos. Acesta este cel mai stabil

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]