"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

In articolul ce urmeaza va fi relatata povestea unui prieten al Familiei Secretele, care a suferit de cancer de colon, boala pe care a reusit sa o invinga. Prietenul nostru a vrut sa-si pastreze anonimatul, insa si-a exprimat dorinta ca, prin intermediul nostru, sa va impartaseasca metodele pe care le-a folosit pentru a intra in remisie.

Cititi mai jos povestea lui :

PUBLICITATE

“Am scris acest articol care se doreste a fi un mic ghid pentru cei bolnavi de cancer (sau care au in familie bolnavi) pentru a le da speranta si pentru a le descrie cum am procedat eu in lupta cu aceasta boala nemiloasa.

Stiu din proprie experienta cat de greu este sa selectezi din “mormanul” de informatii disponibile si de aceea am decis sa scriu cum am procedat eu urmand in paralel tratamentul alopat (recomandat de oncologi) si cel alternativ.

PUBLICITATE

Boala m-a invatat ca fiecare avem un organism unic insa exista cateva linii generale, care daca sunt urmate ar putea conduce la rezultate pozitive in lupta.

Nu zic sa procedati ca mine, nicidecum, am scris acest articol cu intentia de a lasa o marturie despre cum am facut eu.

Mentionez ca la 1 an si 4 luni de la operatia chirugicala sunt in remisie desi cancerul l-am prins in stadiu avansat (IIIc spre IV).

PUBLICITATE

Inceputul: Cauze, simptome, operatia chirurgicala si tratamentul chimio

Ma numesc Radu J. am 32 de ani si am fost operat de cancer de colon in decembrie 2013.

Motivele care au dus la aceasta boala sunt multiple: obezitate (la un moment dat in iunie 2012 aveam 150 kg la 1,89), stres mult, dezechilibre emotionale, lipsa unui somn ordonat, alimentatie neconforma. In alte cuvinte ma simteam un mic “zeu” caruia nimic din ce auzeam in jur nu i se poate intampla, in ciuda faptului ca cei dragi ma atentionasera in nenumarate randuri.

PUBLICITATE

Urmare a unor mici jene in partea stanga si dureri stomacale frecvente cu crampe abdominale, in luna noiembrie a anului 2013 am facut testele de rigoare (analize de sange, ecografie, computer tomograf) afland ca am o tumoare de 15 cm în colon.

Diagnosticul a fost: formatiune tumorala stenozanta si abcedanta de unghi splenic colonic invaziva in coada

…Continuare pe pagina urmatoare

PUBLICITATE
1 2 3 4 5 6

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]