"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Un articol de Cristian Iacov

Aciditatea si alcalinitatea sunt masurate in functie de valoarea pH-ului. Apa simpla are un pH de 7 si este considerata a fi neutra. Fiecare valoare a pH-ului sub 7 este acida, iar valorile mai sus de 7 sunt considerate a fi alcaline.

PUBLICITATE

Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre pH-ul corpului uman, putem discuta mai mult de un pH al intregului organism. De exemplu, pielea umana are un pH de aproximativ 5,5 (usor acid). Pe de alta parte, pH-ul salivei variaza intre 6.5-7.4 . Tractul digestiv are un pH de 1,5 pana la 7,0 in functie de stadiul de digestie.

PUBLICITATE

Cand esti sanatos, pH-ul sangelui variaza intre 7.35 – 7.45 (usor alcalin). Corpul tau mentine echilibrul in cea mai mare parte prin rinichi si plamani. Cu toate acestea, dezechilibrul cronic epuizeaza puterea corpului tau.

PUBLICITATE

De ce apa alcalina?

PUBLICITATE

Corpurile noastre sunt alcatuite in mare parte pe apa, iar pH-ul afecteaza sanatatea noastra si in cele din urma, poate conduce la aparitia multor boli.

PUBLICITATE

Importanta apei potabile alcaline in timpurile moderne

Corpurile noastre sunt prea acide, ca rezultat tipic al dietei noastre „moderne” constand in principal in alimente procesate, inclusiv sare, zahar, cafeina si alcool. Mediu prea acid in organism prezinta anumite semne, cum ar fi oboseala, dureri de cap, dureri abdominale si sistemul imunitar slab.

PUBLICITATE

In cazul in care mediul din corpurile noastre devine prea acid , celulele noastre sanatoase pot deveni toxice, intrand astfel in colaps si in cele din urma vor muri. Acest dezechilibru al pH-ului corodeaza tesuturile organismului.

PUBLICITATE

Daca aceste conditii prea acide continua, organismul incepe construirea substantelor acide in exces in unele parti ale corpului in incercarea de a deveni mai alcalin. Dupa cum s-a mentionat, creste aciditatea in unele zone iar in locul unde celulele au murit, altele rele pot continua sa traiasca transformandu-se in celule maligne.

Celulele maligne cresc pe termen nelimitat, fara nici o ordine, si-a de-a lungul timpului ele se pot raspandi in alte parti ale corpului, de asemenea, cunoscuta sub numele de metastaza.

PUBLICITATE


Celulele canceroase nu pot trai in apa alcalina

Apa alcalina este foarte, foarte puternica. Sistemul de supraveghere in corpul nostru este responsabil pentru echilibrul pH-ului, eliminand toate ramasitele acide puternice,

PUBLICITATE

…Continuare pe pagina urmatoare

1 2

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]