"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Spune această RUGĂCIUNE și MAICA DOMNULUI TE VA OCROTI!

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Naşterea Ta a strălucit bucurie celor ţinuţi în legătura întristării, Şi până la marginile lumii s-au vestit minunile ca prinos al mângâierii,

PUBLICITATE

Cea Care a răsărit din pântece neroditor naşte rămânând Fecioară Curată, Şi pe Cel Neapropiat serafimilor Îl arată lumii cu Trup ca O rază Prealuminată!

Vestirea Arhanghelului Gavriil s-a plinit şi Rodul rugăciunii stăruitoare S-a arătat pe pământ. Cea închipuită în oglinda proorocească Se arată cu trupul pe pământ, gătindu-Se să primească întru Sine pe Cel Nearătat.

Pentru aceasta, Maică Prealăudată, la judecată nu vădi înaintea Stăpânului păcatele noastre şi şterge cu roua milostivirii Tale toate nedesăvârşirile noastre şi aşterne vălul uitării peste nedreptăţile noastre.

PUBLICITATE

O, Preasfântă Preacurată și Preanevinovată Dumnezeiască Pruncă și Fecioară Maria, care Te-ai născut din Părinți Drepți și fără prihană, spre bucuria și mântuirea a toată lumea!

Pe Tine, chemarea lui Adam celui căzut, Te rugăm să mijlocești pentru noi către Dumnezeu, ca să ne cheme cu darul Său la adevărata pocăință.

Pe Tine, Maica bucuriei, Te rugăm, veselește cu darul Tău sufletele noastre cele mâhnite și cuprinse de întristare. Tu, Maica Luminii, mijlocește la Preabunul Dumnezeu pentru luminarea minților și a inimilor noastre!

PUBLICITATE

Corabie a milostivirii Te ştim, Care porţi pe Cei încărcaţi de povara păcatelor la limanul mântuirii. Nu ne uita pe noi, cei rătăciţi, care ne primejduim a cădea în adâncul deznădăjduirii.

Cetate a Împăratului veacurilor eşti, înconjurată de trâmbiţele biruinţei, adică de Sfinţii Îngeri, cei slujitori ai tainelor Dumnezeieşti.

Întăreşte şi cetatea inimii noastre, apărându-o de săgeţile gândurilor viclene, ca neîncetat să fie înconjurată de curgerile rugăciunii curate. Amin!”

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]