"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Deși ne aflăm de abia la finalul lunii martie, temperaturile din acest weekend vor ajunge la valori comparabile cu cele din mijlocul verii! Experții de la Administrația Națională de Meteorologie ne spun că ne putem aștepta chiar și la 29 de grade, în unele zone ale țării!
Vor fi temperaturi ridicate în acest weekend

Vor fi temperaturi ridicate în acest weekend

Primăvară cu temperaturi de vară, în acest weekend! Potrivit informațiilor de la Digi 24, acest final de săptămână poate să fie cel mai călduros weekend din martie, din ultimii 72 de ani! Director în cadrul ANM, Florinela Georgescu a declarat că ne putem aștepta la temperaturi de 28 – 29 de grade, în unele zone ale țării, mai precis, în Muntenia, Oltenia, cât și în unele zone din Dobrogea.

PUBLICITATE

„Vremea continuă să se încălzează în zilele viitoare. Cel mai cald ne așteptăm să fie în partea de sud a țării, dar temperaturi de peste 20 – 22 de grade vor fi în weekend în toate regiunile țării, ajungând până la 28 – 29 de grade, cel mai probabil în Muntenia, Oltenia, în partea continentală a Dobrogei”, a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Pentru românii care se află pe litoral în acest weekend, veștile sunt, de asemenea, bune. Vremea va fi una caldă, cu maxime cuprinse între 16 și 21 de grade. De asemenea, temperaturile din timpul nopții vor fi, de asemenea, în creștere.
Vreme de vară în acest weekend

În privința perioadei de la începutul lunii aprilie, vom continua să avem parte de temperaturi ridicate, puțin peste normalul acestei perioade din an. Mai ales în zonele intracarpatice, vom avea parte de vreme caldă, în perioada următoare.

În privința regimului pluviometric, experții de la Administrația Națională de Meteorologie ne spun că acesta va fi unul apropiat de normalul perioadei, în mare parte din România.

PUBLICITATE

În perioada dintre 8 și 15 aprilie, temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, în mai toată țara, la fel și cantitatea de precipitații. Temperaturile rămân plăcute și în perioada dintre 15 și 22 aprilie, însă este posibil să avem parte de precipitații în zonele centrale și estice din țară.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]