"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciunile unei mame pentru copiii ei sunt o expresie profundă a iubirii și grijei materne. Aceste rugăciuni pot fi rostite cu inimile pline de dorința de a proteja și ghida copiii pe calea cea bună, cerând ajutor divin pentru binele lor.
Iata 3 variante de rugaciune ale mamei pentru copii:

Doamne Dumnezeul meu, Te rog cu umilință să ocrotești și să binecuvântezi copiii mei. Deschide-le inimile și mințile către adevărul și iubirea Ta. Ajută-i să crească în înțelepciune și bunătate, să aibă curaj în fața încercărilor și să se întoarcă mereu către Tine. Te rog să-i acoperi sub aripile Tale de protecție și să-i păzești de orice rău. Amin.

Preaîndurate Părinte ceresc, Te rog să îi înconjori pe copiii mei cu dragostea Ta infinită. Ajută-i să ia decizii înțelepte și să aibă curajul de a urma calea dreaptă. Deschide-le ochii la frumusețea vieții și la binele din oameni. Dă-mi puterea să fiu un exemplu bun pentru ei și să-i învăț să iubească și să slujească cu generozitate. Binecuvântează-i, Doamne, cu harul Tău. Amin.

PUBLICITATE

Doamne, Te rog să veghezi asupra sănătății copiilor mei și să-i aperi de orice primejdii. Dă-le putere să se dezvolte în corp și minte sănătoasă. Ajută-i să învețe din experiențele vieții și să devină oameni responsabili și compasiuni. Îți încredințez copiii mei, Doamne, cu încredere, și Te rog să-i îndrumi și să-i păzești în fiecare zi. Amin.

Aceste rugăciuni sunt expresii ale dorinței și rugăminții unei mame pentru binele și binecuvântarea copiilor săi. Ele pot fi rostite cu credință și devotament pentru a cere ajutor și protecție divină pentru copiii lor.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]