"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Patru tipuri de obiecte care îți pot influența semnificativ starea de spirit, energia și emoțiile
Ai observat vreodată cum te simți diferit în funcție de spațiul în care te afli? Unele camere te pot face să te simți energizat și fericit, în timp ce altele te pot face să te simți obosit și deprimat.

Acest lucru se datorează, în parte, energiei obiectelor din jurul nostru. Obiectele pot absorbi și reține emoții, iar energia lor poate avea un impact semnificativ asupra stării noastre de spirit și a emoțiilor.

Iată patru tipuri de obiecte care îți pot influența semnificativ starea de spirit, energia și emoțiile:

PUBLICITATE

1. Artă, imagini, fotografii, decor de perete și articole similare:

Aceste obiecte pot evoca o varietate de emoții, în funcție de subiectul lor și de asocierile personale pe care le ai cu ele. O pictură care te inspiră poate te face să te simți fericit și energizat, în timp ce o fotografie a unei persoane dragi care a murit te poate face să te simți trist și nostalgic.

2. Cristale:

PUBLICITATE

Cristalele sunt cunoscute pentru proprietățile lor energetice. Unele cristale pot promova sentimentele de pace și calm, în timp ce altele pot energiza și stimula. Este important să alegi cristale care se potrivesc nevoilor și intențiilor tale.

3. Culori:

Fiecare culoare are o frecvență energetică proprie. Culorile calde, precum roșul și portocaliul, pot energiza și stimula, în timp ce culorile reci, precum albastrul și verdele, pot calma și relaxa. Alege culori care te fac să te simți bine și care se potrivesc cu atmosfera pe care vrei să o creezi în spațiul tău.

PUBLICITATE

4. Mobilier vechi:

Mobilierul vechi poate fi încărcat cu energia emoțională a foștilor proprietari. Această energie poate fi pozitivă sau negativă, în funcție de experiențele pe care le-au avut aceștia. Este important să cureți energetic mobilierul vechi înainte de a-l aduce în casa ta.

Cum să te asiguri că obiectele din jurul tău au o energie pozitivă:

PUBLICITATE

Alege obiecte care te fac să te simți bine. Evită obiectele care te fac să te simți inconfortabil sau trist.

Curăță energetic obiectele noi și vechi. Există o varietate de metode pentru a face acest lucru, cum ar fi fumigația cu salvie, folosirea de cristale de selenit sau rugăciunea.

Aranjează obiectele într-un mod care creează o atmosferă plăcută și relaxantă.
Aerisește frecvent spațiul tău. Aerul proaspăt poate ajuta la eliminarea energiei stagnante.
Fiind conștient de energia obiectelor din jurul tău, poți crea un spațiu care te susține și te face să te simți bine.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]