"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pentru a determina dacă în locuința ta există energii negative, trebuie să fii atent la anumite semne, cum ar fi stările de depresie sau anxietate care se repetă în mod constant și în special atunci când ești acasă, în intimitatea propriei tale locuințe. Dacă aceste sentimente persistă pe termen lung, s-ar putea să fie o indicație că spațiul tău locativ este afectat de energii negative.

Credința în influența energiilor negative nu este considerată neștiințifică sau primitivă, ci, dimpotrivă, este susținută de cercetători și medici, care recunosc că energia joacă un rol important în viața noastră. În sferele medicale, chiar ni se recomandă să ne păstrăm gândirea pozitivă, deoarece aceasta poate influența pozitiv sănătatea mintală și fizică.

Astfel, ar trebui să te simți relaxat și liniștit acasă, unde să poți uita de stresurile zilnice și să-ți recâștigi starea de bine. Dacă, dimpotrivă, te simți mai stresat și agitat atunci când ești acasă, este posibil ca spațiul tău locativ să fie afectat de energii negative.

PUBLICITATE

Una din soluțiile simple și eficiente este să folosești ingredientele pe care le ai deja în casă pentru a curăța energia negativă din locuința ta. Iată ce trebuie să faci:

Ingrediente:

7 foi de dafin
7 căței de usturoi
O sticlă transparentă cu dop
1 litru de apă minerală (non-carbogazoasă)
Instrucțiuni:

PUBLICITATE

Adaugă cele 7 foi de dafin întregi și cei 7 căței de usturoi în sticla transparentă.
Umple sticla cu un litru de apă minerală.

Pune dopul și ascunde sticla în zona în care simți că există cele mai puternice energii negative din casă. Poate fi bucătăria, dormitorul sau camera de zi – în general, în locul în care petreci cel mai mult timp.
Efectele benefice ale acestui truc se vor resimți în doar 7 zile!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]