"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Aceaste rugăciuni trebuie rostite în fiecare zi pentru a avea tot ceea ce vă doriți. Sunt de mare ajutor și vă limpezesc mintea în orice moment. Așadar, ori de câte ori ai probleme sau atunci când ești cu nervii întinși la maxim, nu uita să citești în gând măcar una dintre ele.

Îți vor fi de un real folos. Mânia va dispărea și mintea se va limpezi. Așa vei lua cele mai bune decizii!

Iată mai jos rugăciunile!

PUBLICITATE

– ”Doamne, vreau să văd Fața Ta!”. El îți va spune: ”Uită-te în jurul tău, aici sunt”. Și ți se va schimba inima.

– ”Doamne, învață-mă să iubesc!”.”Umple-mă, Doamne, nu Te vreau decât pe Tine! Pentru că nu este nimic în afară de Tine. Și eu sunt nimic fără Tine.” Acestea sunt rugăciunile care, rostite în fiecare zi, vă pot schimba viața într-un mod la care nu ați fi visat niciodată.

– „Dintru adâncuri am strigat către Tine, Doamne. Doamne auzi glasul meu!”. Cu această rugăciune smerită s-au rugat tâlharul pe Cruce, femeia canaaneancă, apostolii, în vremea furtunii pe marea Galileii.

PUBLICITATE

Deci, cea mai puternică rugăciune este întodeauna rugăciunea scurtă, cu suspinul inimii, spusă exact când este momentul culminant, după mărturia ce zice: „Răcnit-am din suspinarea inimii mele…”

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]