"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

MEDICAMENT NATURAL: USTUROI ÎN VIN ROȘU – O rețetă cu beneficii multiple pentru sănătate! Descoperă cum se prepară și se consumă acest amestec minunat.

USTUROI ȘI PROPRIETĂȚILE SALE

Usturoiul este un adevărat depozit de substanțe benefice: sodiu, potasiu, calciu, mangan, fier, fosfor, magneziu, iod, zinc, vitamine C, B, D, P și compuși cu sulf. Printre numeroasele sale calități, usturoiul are abilitatea de a elimina bacteriile, reducând astfel riscul de infecții. De asemenea, ajută la scăderea nivelului de colesterol și la prevenirea aterosclerozei, având un impact pozitiv asupra circulației sanguine.

PUBLICITATE

VINUL ROȘU ȘI BENEFICIILE SALE

Vinul roșu conține flavonoide, substanțe cu proprietăți antioxidante ce susțin sănătatea umană. Aceste compuși ajută organismul în lupta împotriva alergiilor, virușilor și a agenților cancerigeni. De asemenea, contribuie la prevenirea afecțiunilor cardiovasculare și a cancerului.

PENTRU PREPARAREA AMESTECULUI VEI AVEA NEVOIE DE:

PUBLICITATE

12 căței de usturoi
1/2 litru de vin roșu de calitate superioară

PAS CU PAS:

Curățați și pregătiți usturoiul.
Adaugați vinul roșu într-un borcan de sticlă.
Adăugați usturoiul în borcanul cu vin.
Pentru a maximiza eficacitatea, tăiați ușor cățeii de usturoi în jumătate.

PUBLICITATE

Închideți ermetic borcanul și lăsați-l într-un loc întunecat pentru 2 săptămâni. Agitați amestecul de 2-3 ori pe zi pentru a combina ingredientele.
După cele două săptămâni, filtrați lichidul și transferați-l într-un recipient etanș.
Consumați 2 linguri pe zi, timp de 1 lună, cu două cure pe an.

Asigurați-vă că utilizați usturoi proaspăt cumpărat de la piață, evitând astfel usturoiul chinezesc care poate conține cantități mari de arsenic, pierzându-și astfel proprietățile terapeutice.

Mod de consum: Închideți borcanul cu amestecul și păstrați într-un loc întunecat timp de 2 săptămâni. În acest timp, se agită de 2-3 ori pe zi, astfel încât ingredientele să se amestece ușor. Apoi filtrează lichidul și depozitează-l într-un recipient ermetic. Luați 2 linguri pe zi timp de 1 lună. Puteți face în total 2 astfel de cure pe an

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]