"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

ȚELINA poate deveni propriul tău MEDICAMENT pentru diabet! Vei observa imediat cum nivelul de zahăr din sânge se normalizează!

Acest remediu, preparat chiar la tine acasă, conţine doar două ingrediente, pe care şi tu le ai în bucătărie!

Ingrediente:

PUBLICITATE

300 grame de rădăcină de ţelină
6 lămâi

Preparare:

Spală bine ţelina şi dă-o pe răzătoare. Pune-o apoi într-o oală. Stoarce zeama lămâilor şi adaug-o peste ţelină. Acoperă oala şi pune-o într-o altă oală cu apă, aşezată în prealabil la fiert. După ce a dat în clocot, închide focul şi lasă la răcit timp de 2 ore.

PUBLICITATE

Nu umbla la preparat, până când acesta nu s-a răcit complet, apoi transferă totul într-un borcan. Închide bine şi pune la frigider.

Consumă câte o lingură din acest preparat, în fiecare zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de micul dejun. Această cantitate este suficientă pentru un tratament de 2 luni.

Vei observa imediat cum nivelul de zahăr din sânge se normalizează!

PUBLICITATE

Iată câteva beneficii ale țelinei pentru persoanele cu diabet:

Conținut scăzut de carbohidrați: Țelina are un conținut scăzut de carbohidrați și este o sursă bună de fibre dietetice. Aceasta poate ajuta la menținerea nivelurilor de zahăr din sânge sub control, evitând creșterile bruste ale glicemiei.

Fibre dietetice: Fibrele din țelină ajută la menținerea nivelurilor de glucoză în sânge sub control, prevenind fluctuațiile bruște ale zahărului din sânge și susținând gestionarea diabetului.

PUBLICITATE

Antioxidanți: Țelina conține antioxidanți, cum ar fi flavonoizii, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și pot contribui la reducerea riscului de complicații asociate diabetului.

Reducerea inflamației: Unele componente ale țelinei, cum ar fi luteolina, au proprietăți antiinflamatorii și pot ajuta la reducerea inflamației, care poate agrava simptomele diabetului.

Controlul tensiunii arteriale: Consumul regulat de țelină poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale sub control, ceea ce este important pentru persoanele cu diabet, deoarece diabetul poate crește riscul de hipertensiune arterială.

PUBLICITATE

Pierderea în greutate: Diabetul de tip 2 este adesea asociat cu supraponderalitatea sau obezitatea. Țelina este o legumă cu un conținut scăzut de calorii și poate fi utilă într-o dietă pentru pierderea în greutate sau menținerea greutății ideale, ceea ce poate îmbunătăți controlul diabetului.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]