"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

La ora două după-amiaza, pe când dormea, a simțit că cineva îl trezeşte. A deschis ochii, s-a ridicat pe marginea patului şi a văzut lângă el pe cineva îmbrăcat în alb care i-a întins mâna şi i-a spus: „Doctor Efrem, oricând ai nevoie de mine, mă găseşti la etajul întâi”, după care a dispărut.

Domnul Anastasios Tsinoglou din Atena mărturiseşte că se afla în Spitalul Bunavestire cu diagnosticul de epilepsie. La ora două după-amiaza, pe când dormea, a simţit că cineva îl trezeşte. A deschis ochii, s-a ridicat pe marginea patului şi a văzut lângă el pe cineva îmbrăcat în alb care i-a întins mâna şi i-a spus: „Doctor Efrem, oricând ai nevoie de mine, mă găseşti la etajul întâi”, după care a dispărut.

Bolnavul s-a simţit dintr-odată înviorat, s-a sculat şi a plecat în căutarea necunoscutului. La etajul întâi i s-a spus că nu există niciun medic cu acest nume. Pe măsură ce a observat din ce în ce mai bine ameliorarea clară a sănătăţii sale, bolnavul a început să nu mai aibă niciun fel de îndoială în privinţa doctorului: fusese Sfântul Efrem, căruia i s-a închinat mai apoi, dându-I slavă lui Dumnezeu, Care este minunat întru sfinţii Săi!

PUBLICITATE

(Noi minuni ale Sfântului Efrem. Minuni cu copii născuţi şi nenăscuţi, Editura Egumenița, 2009, p. 106)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.