"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciunea Sfântului Arhanghel Mihail spusă de o femeie credincioasă, la îndemnul Parintelui Arsenie Boca…

Îmi amintesc că în cadrul unei predici despre rugaciune, la un moment dat a zis…
,,Cine știe rugăciunea Sfântului Arhanghel Mihail să o spună, ca e foarte folositoare. ”
Și s-a uitat fix la o femeie. Erau multe mame dar, privirea îi era ațintita asupra uneia dintre ele…
,,Tu, să te rogi cum te-ai mai rugat la Sfântul Arhanghel!”. Toata lumea s-a mirat cum de știa Parintele de rugăciunea ei. La sfârșitul slujbei, femeile care erau cu ea i-au zis…

,,Ce rugaciune știi, lele Ano? Că Parintele tot la dumneata s-a uitat”. Atunci ea le-a spus următoarea rugăciune…

PUBLICITATE

“Doamne, Dumnezeule, mare Împărat și fara de început, trimite, Doamne, pe Mihail Arhanghelul Tău în ajutorul meu, ca să mă apere de vrăjmașii cei văzuți și nevăzuți. O Mihaile, mare Arhanghele, întâi stătător și voievod al puterilor cerești, fii mie ajutor în toate… în boale, în strâmbătăți, în mâhnire, în pustiu, pe cale, pe apa, în călătorie, căsătorie, serviciu, școală și, mă izbăvește de toată înșelăciunea cea diavolească.

Iar, când mă vei auzi pe mine, robul tău, rugându-mă ție și chemand numele tău, grăbește spre ajutorul meu și auzi rugăciunea mea. Așa, mare Arhanghele, biruiește pe toți care se împotrivesc mie, mă apară și, mă acoperă de cel viclean cu puterea cinstitei Cruci și cu solirile marilor Arhangheli… Gavriil, Rafail, Uriil, Varahiil, Salatiil și Egudiil și ale puterilor cerești, totdeauna, acum și pururi și în Veci.

Amin!”

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.