"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Aloe este bine să aveți în case în care oamenii sunt adesea bolnavi, unde există pacienți la pat, precum și oameni sănătoși, dar cu un biocâmp slăbit.

Impactul asupra stării emoționale

Caracterul aloe, manifestat în mod viu în aloe Saturn, planeta forței, îi ajută pe oameni să reziste dificultăților.

PUBLICITATE

Această plantă este utilă pentru a avea oameni cu voință slabă, cei care deseori cedează necazurilor, nu știu cum să le contracareze.

Este bine să ai aloe pentru oamenii singuri – face ca singurătatea să fie mai ușor de suportat.

Impactul asupra sănătății

PUBLICITATE

Simpla prezență a aloe în casele noastre ne întărește corpul, crește rezistența la orice boală, dar mai presus de toate, aloe întărește organele și sistemele care sunt controlate de zodia Rac – sistemul digestiv, glandele mamare, vezica biliară.

Rețete Aloe Vera

Astm bronsic. Tăiați frunzele de aloe și acoperiți-le cu miere. Lasti într-un loc răcoros timp de o lună. Apoi tocați frunzele și adăugați din nou miere, lasand încă o lună. Luați de 3 ori pe zi, 1 lingură cu jumătate de oră înainte de mese

PUBLICITATE

Inflamație, acnee și iritații la nivelul tenului gras, dermatită. Păstrați frunzele de aloe într-un loc întunecat și răcoros timp de o săptămână. Apoi macinați și stoarceți sucul. Șterge-ți fața.

Inflamația plămânilor, bronșită acută, pleurezie. Adăugați 1 linguriță de sare la 1 pahar de aloe. Lasti într-un loc întunecat și răcoros timp de 12 ore. Luați 1 lingură de 3 ori pe zi cu o oră înainte de mese. După 3 zile, pregătește o nouă porție.

Pentru copii și recuperarea pacienților cronici. Pentru 100 g suc de aloe proaspăt preparat, adăugați 300 g miere, 500 g nuci și coaja de 3 lămâi. Luați cu o jumătate de oră înainte de mese de 3 ori pe zi, 1 linguriță.

PUBLICITATE

Constipație, gastrită, flatulență. Se amestecă 100 g miere și 100 g suc de aloe, se lasă 3 ore. Luați de 3 ori pe zi, 1 linguriță cu o jumătate de oră înainte de mese.

Bataturi. Tăiați frunza, aplicați pulpa pe bătătură și pune un bandaj. Dimineața se îndepărtează și se unge cu smântână sau cremă. Repetați de mai multe ori.

Curgerea nasului. Timp de câteva zile, insuflați 3-5 picături de suc la intervale de câteva ore.

PUBLICITATE

Sângerări nasale. Două săptămâni înainte de a mânca, mâncați o bucată de frunză de aloe.

Acțiune fortificatoare. Pentru 150 g de suc de aloe, adăugați 250 g de miere . Luați 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mese.

Bronșită acută, pneumonie. Se amestecă 200 g de frunze de aloe tocate mărunt cu 1 linguriță de sare de masă.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.