"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Diavolii de nimeni nu se tem atât de mult ca de Preacurata Fecioară Maria. Chiar și pronunțarea numelui ei este ucigătoare pentru demoni și îi silește să fugă de la noi.

Sfinții Părinți ai Bisericii mărturisesc că asupra noastră mereu se oștesc și ne atacă neîntrerupt legiuni întregi de diavoli, având ca scop să ne piardă. Ei realizează acest scop insuflându-ne gânduri pătimașe, stârnind în noi porniri rele și înclinând voința noastră spre tot răul, spre fapte imorale, păgubitoare atât pentru noi, cât și pentru cei apropiați nouă.

Dar diavolii, vinovați pentru toate necazurile noastre, de nimeni nu se tem atât de mult ca de Preacurata Fecioară Maria, pricinuitoarea întrupării Mântuitorului, Adevăratului Dumnezeu. Chiar și pronunțarea numelui ei este ucigătoare pentru demoni și îi silește să fugă de la noi.

PUBLICITATE

(Sfântul Ierarh Serafim (Sobolev) Făcătorul de minuni din Sofia, Predici, Editura Adormirea Maicii Domnului, București, 2007, p. 180)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.