"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Combinația de țelină și lămâie este benefică pentru detoxifierea organismului și prevenirea depunerii de grăsimi pe artere, reducând astfel riscul de afecțiuni cardiace. De asemenea, aceste două ingrediente sunt un partener ideal în stimularea digestiei și arderea depozitelor de grăsimi.

Depunerea de grăsime în zona taliei a fost asociată de cercetători cu acumularea de grăsime pe organele interne, declanșarea diabetului zaharat și niveluri ridicate de colesterol, care sunt legate de afecțiuni precum hipertensiunea și infarctul miocardic.

De aceea, eliminarea stratului de grăsime din jurul taliei nu doar îmbunătățește aspectul fizic, ci reduce și riscurile de îmbolnăvire.

PUBLICITATE

Băutura naturală preparată din țelină și lămâie este un ajutor excelent în curele de slăbire, deoarece:

Stimulează digestia.
Ajută la eliminarea excesului de lichid din organism.
Sprijină arderea grăsimilor.
Contribuie la reducerea celulitei.
Ajută în procesul de scădere în greutate.
Băutura din țelină și lămâie pentru slăbit

Ingrediente:

PUBLICITATE

400 g de rădăcină de țelină
1 kg de lămâi
Mod de preparare:

Spălați bine rădăcina de țelină și radeți-o, inclusiv coaja bogată în vitamine. Lămâile se spală, iar coaja rasă se adaugă peste țelină.
Turnați aproximativ 2 litri de apă peste ele și fierbeți la foc mic timp de 20-30 de minute. Lăsați amestecul să se răcească timp de 5-6 ore. Adăugați sucul proaspăt stors de la lămâi și amestecați bine.
Strecurați lichidul și păstrați-l într-o sticlă închisă la culoare în frigider.

Mod de administrare:

PUBLICITATE

Consumați câte 100 ml din acest suc de 3 ori pe zi, înainte de mesele principale, în cure de 2 săptămâni. Dacă simțiți că este prea acid, puteți dilua cu apă în proporții egale.

Sucul de lămâie are efect purgativ și stimulează digestia, fiind bogat în vitamina C, un puternic antioxidant care accelerează arderea grăsimilor și reduce celulita.

Rădăcina de țelină are proprietăți diuretice, ajutând la eliminarea excesului de apă din țesuturi și controlând apetitul. Substanțele din coaja de țelină reduc senzația de foame pe termen lung

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.