"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Adaugă Aceste 3 Ingrediente În Șampon Și Uită Pentru Totdeauna De Căderea Părului

Din nefericire, milioane de bărbați și femei din întreaga lume se confruntă cu problema căderii părului. În plus, există multe alte persoane care au un fir subțire, care se rupe ușor și destul de greu de întreținut.

Căderea părului este o problemă cosmetică, stimulată de diferite aspecte ale vieții de zi cu zi. Stilul general de viață, dieta, stresul și aspectele genetice sunt doar unii dintre factorii de risc, care contribuie la căderea părului.

PUBLICITATE

În cazul în care te confrunți cu problema căderii părului și vrei să rezolvi cât mai repede această problemă, îți recomandăm un remediu natural eficient, care combate căderea părului și stimulează creșterea acestuia.

Mai mult decât atât, în acest articol vei afla de ce ai nevoie pentru a prepara remediul minune. Cu acest produs vei uita de tratamentele scumpe și fără efect, din comerț, plin de chimicale și alte substanțe periculoase.

Cea mai bună parte este că ai nevoie numai de 3 ingrediente – ulei esențial de rozmarin, ulei esențial de lămâie și capsule cu vitamina E. Dacă adaugi aceste ingrediente la șampon și îți speli părul în mod normal, vei vedea în scurt timp și diferențele.

PUBLICITATE

Rețeta

Ai nevoie de:

un șampon organic sau natural, care să aibă un pH neutru.

10 picături de ulei esențial de lămâie – cunoscut pentru efectele revitalizante și antispetice.

PUBLICITATE

10 picături de ulei esențial de rozmarin – cunoscut pentru abilitatea de îmbunătățire a circulației sângelui la nivelul scalpului și fortificarea foliculilor firului de păr.

2 capsule cu vitamina E – cruciale pentru prevenirea căderii părului.

Cum se prepară?

PUBLICITATE

Procesul de preparare este unul chiar foarte simplu. Adaugă 10 picături de ulei esențial de rozmarin și 10 picături de ulei esențial de lămâie în șamponul pe care îl folosești. În plus, nu uita de cele 2 capsule cu vitamina E. La final, amestecă bine compoziția, pentru a crea o textură uniformă. Și gata – ai un șampon puternic, contra căderii părului.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, ar trebui să folosești acest șampon de fiecare dată când te speli pe cap sau de cel puțin trei ori pe săptămână.

Se aplică direct pe părul ud și se masează foarte bine scalpul și părul, timp de 10-15 minute. O dată ce ai terminat, se lasă să acționeze încă 10 minute. La final, se clătește cu apă caldă. Evită să utilizezi apa fierbinte.

PUBLICITATE

Acest șampon natural unic, include ingrediente cu impact pozitiv asupra circulației sângelui de la nivelul scalpului și regenerării foliculilor firului de păr. Nu va trece mult timp, până când vei putea vedea și primele rezultate.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.