"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Sfântul Ierarh Partenie este un mare sfânt tămăduitor, care a primit de la Bunul Dumnezeu darul și puterea de a alunga demonii și de a delega farmecele și blestemele. Acesta putea chiar și să vindece boli atât trupești cât și sufletești încă din timpul vieții sale.

Sfântul Partenie mai este considerat a fi și ocrotitorul celor săraci și prigoniți pentru credință.
Rugăciunea către Sfântul Partenie te scapă de farmece, vrăjitorii și blesteme

Această rugăciune atât de frumoasă va indepărta de la tine tot răul, toată enegia negativă acumulată și toate vrăjile sau vorbele rele spuse asupra ta. Dacă ai astfel de bănuieli, că cineva umblă cu lucruri necurate asupra ta, roagă-te acestui sfânt ierarh cu toată credința ta și Dumnezeu te va scăpa.

PUBLICITATE

“Ierarhe al lui Hristos, Partenie, purtătorule de Dumnezeu, care ai primit dar îmbelşugat, lucrează cu folos, ca prin mijlocirile tale să ne aperi pe toţi de mulţimea primejdiilor şi a durerilor, şi de mânia demonilor păzeşte-ne, Părinte, pe noi toţi, tu care eşti mijlocitorul nostru înaintea lui Hristos Dumnezeu.

Sfinte Ierarhe Partenie din Lampsakos, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi! Alcătuindu-te cu lumina cea dumnezeiască prin bunătăţi, Părinte Prea Sfinţite, te-ai arătat a doua lumină.

Pentru aceea săvârşindu-ţi noi praznicul cel purtător de lumină, şi pururea sărbătorit, cu rugăciunile tale mântuieşte-ne de întunericul păcatelor.Sfinte Ierarhe Partenie din Lampsakos, roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi!

PUBLICITATE

Ca o stea luminoasă ai răsărit la întărirea Bisericii lui Dumnezeu, Partenie, cu strălucirile tămăduirilor, gonind cu Darul întunericul patimilor, şi povăţuind la lumină pe cei ce se apropie de tine, Prea Sfinţite.

Izbăveşte-i de greutati, de toată boala, fermecarea şi vraja, Ierarhe Partenie, pe cei ce aleargă cu credinţă la mijlocirea ta.

Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh! Amin.”

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]