"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Infecţiile, altădată considerate banale, au devenit, în prezent, un real pericol pentru fiecare dintre noi.

Sursa apariţiei super-bacteriilor cărora niciun medicament nu le vine de hac este industria alimentară, din care nu lipsesc produsele cu pesticide, organisme modificate genetic sau E-uri toxice.

Un produs de origine animală care iese de pe porţile fermelor de tip industrial conţine cantităţi impresionante de antibiotice: spre exemplu, un pui, înainte să ajungă în farfurie, este tratat, în scurta sa viaţă, de şase ori cu antibiotice, deşi nu suferă de nicio boală.

PUBLICITATE

Aşa s-a ajuns că fiecare european să ingereze zeci de grame de antibiotice în fiecare an, fără să ştie, doar consumând alimente cumpărate din comerţ.

Există, însă, câteva remedii simple, care să ne ajute să luptăm eficient cu aceste super-bacterii:

Iaurturile naturale

Iaurturile naturale obţinute casnic, din lapte curat, provenit din agricultura ţărănească, conţin aşa-numitele ‘’bacterii prietenoase’’, care ajută la recăpătarea echilibrului microbiologic al organismului, stimulează imunitatea, distruge fungii aflaţi în exces în tubul digestiv şi pe mucoase.

PUBLICITATE

Iaurtul natural ajuta la recapatarea echilibrului microbiologic al organismului

Pentru refacerea capacităţii de apărare a organismului în faţa bacteriilor, a viruşilor, fungilor şi a altor microorganisme patogene, se consumă zilnic 300-400 g de iaurt natural, în cură de 3-4 săptămâni.

Uleiul esenţial de oregano sălbatic

Distruge toate tulpinile de E. coli cunoscute.

PUBLICITATE

Se iau câte 3-4 picături din acest ulei, de 4 ori pe zi, în cure de minimum 2 săptămâni. Fiecare doză se administrează amestecată în miere sau picurată pe o bucăţică de pâine, deoarece preparatul este foarte puternic, putând afecta mucoasa digestivă sau bucală.

Extract glicerinat de seminţe de grapefruit

Complexul de substanţe extras din seminţele de grapefruit distruge nu mai puţin de 800 (!) de tulpini de bacterii, inclusiv din cele rezistente la antibioticele de sinteză.

În infecţii urinare, pulmonare, ORL sau intestinale cu bacterii rezistente la tratament, se iau câte 15 picături de extract glicerinat de seminţe de grapefruit, de 3-4 ori pe zi, timp de 3-6 săptămâni.
Pe parcursul tratamentului, se renunţă la alimentele care conţin zahăr şi amidon rău şi vor fi consumate cât mai multe alimente bogate în clorofilă.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.