"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Cele mai puternice rugăciuni care rup blestemele. Sunt de mare ajutor.

Ajungem uneori să ne confruntăm cu perioade deosebit de dificile în viață, însă din acestea putem trage și anumite învățăminte. O astfel de situație se referă la persoanele cărora li s-au făcut farmece și blesteme de moarte.

Culmea este că asupra unor asemenea lovituri ale vieții nu ai niciun control. Tot ceea ce poți face este să apelezi la rugăciuni și la preoți cu har care te pot salva. Și cel mai adesea se întâmplă chiar să nu știi sub puterea cărui blestem te afli. Din fericire există rugăciuni potrivite pentru orice fel de situație.

PUBLICITATE

Rugăciuni care rup blestemele

Una dintre rugăciunile care rupe blestemele de orice fel și chiar dezleagă farmecele este cea recomandată chiar de Arsenie Boca. Totul e să o spui cu inima curată, cu credință și să ții și post.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi, în toată ziua, să am grijă să mă lepăd de mine însumi, ca nu cumva, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine. Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată, păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochii minţii noastre. Uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem fără cercetare, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi desădiţi până la pământ.

PUBLICITATE

Doamne, Cela ce vii între oameni în taină, ai milă de noi şi pune foc temniţei ce Te ține, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre şi fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă şi vino de Te sălăşluieşte întru noi, dimpreună cu Tatăl şi cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi minte noastră rămân neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină, ai milă de noi, că nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvîrşiţi şi cât eşti Tu de aproape de sufletele noastre şi cât ne depărtăm noi de Tine prin păcatele noastre. Ci luminează, Doamne, lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi şi să trăim în veci prin viaţa Ta. Lumina şi bucuria noastră, slavă Ţie!”.

PUBLICITATE

Care este cea mai potrivită rugăciune de deochi

Lăsând la o parte blestemele, fie că e vorba de cele ale părinților ori sunt pentru legarea cununiilor, unele persoane se mai pot confrunta și cu un alt pericol. Astfel, potrivit Sfântului Vasile cel Mare, „deochiul este o acțiune a diavolului săvârșită de oamenii pizmași”. În astfel de situații, lucrarea diavolului poate fi stopată prin următoarea rugăciune de deochi:

„Harul Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos, cel dat Sfinţilor Săi Ucenici şi Apostoli – zicând: Pe bolnavi mâinile veţi pune şi bine le va fi, şi printr-înşii este dat şi nouă nevrednicilor slujitorilor Săi, acest har, prin mine smeritul şi nevrednicul preot, să te tămăduiască pe tine, fiule şi fratele nostru cel duhovnicesc de toată boala şi neputinţa sufletească şi trupească ce te-a cuprins, şi să te dăruiască Bisericii Sale întreg, cinstit, sănătos, îndelungat în zile, bine umblând şi făcând poruncile lui Dumnezeu, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin!”

Așa că nu e de mirare că, anual, sute de mii de români merg la mănăstiri pentru dezlegări de farmece sau vrăji și li se citesc anumite rugăciuni care rup blestemele.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]