"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Rugăciune 7 februarie – Azi, 7 februarie, întreaga creștinătate îl cinstește pe Sfântul Ierarh Partenie, cunoscut ca fiind Tămăduitorul bolilor grele.

Rugăciune 7 februarie – Iată mai jos rugăciunea care se citește azi!

”Dumnezeiescul har, care s-a sălăşluit întru tine,te-a arătat prooroc, vestind cele viitoare. Pentru aceasta, înţeleptule, mai înainte ai vestit celui ce avea să primească pe episcopul cel împodobit cu Lumini Dumnezeieşti.

PUBLICITATE

Dezlegându-te de trup, Părinte Partenie, te-ai învrednicit a vedea Frumuseţile Cele Nevăzute, de sus fiind înfrumuseţat, cu adevărat, cu toată frumuseţea faptelor bune. Pentru aceasta te cinstim şi pe drept te fericim.

Mare făcător de minuni al Lampsacului, ridicându-te la înălţimea faptelor bune, luminezi până la marginile lumii lumina tămăduirilor, risipind cu multă tărie pe demonii cei întunecoşi şi alungând bolile cu chemarea lui Hristos.

Pentru aceasta, curăţind tot Elespontul de rătăcirea idolilor, îl luminezi cu minunile. Purtătorule de Dumnezeu, Sfinte Partenie, roagă-te lui Hristos Dumnezeu, să dăruiască iertare de greşeli celor ce prăznuiesc, cu dragoste, sfântă pomenirea ta.

PUBLICITATE

Acum și pururea, și-n vecii vecilor,

Amin!”

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]