"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

A apărut, foarte vizibil, fața Sfântului Nicolae pe o scândură! Ce minune se petrece și ce urmări va avea! Așa arată, aici:

Una din minunile mai recente al Sfântului Ierarh Nicolae este cea săvârșită în satul Rassivka din regiunea Poltava, Ucraina.

Chipul Sfântului Ierarh Nicolae a apărut pe o scândură ce provenea dintr-o magazie ce arsese de curând.

PUBLICITATE

Proprietara magaziei a mărturisit că din cunoștințele ei, înainte de război, locuința a aparținut preotului din sat. Casa veche a fost bombardată de germani, și a trebuit să zidească o casă nouă. În schimb, magazia s-a păstrat intactă. În urmă cu ceva vreme acesta a fost distrusă de un incendiu puternic. Atunci când s-a apucat să curețe zona de resturile incendiului, a descoperit printre ruine două scânduri de dimensiunea 10/15 cm pe care se zărea foarte puțin chipul Sfântului Nicolae, pe care le-a așezat în bucătăria de vară, după ce în prealabil le-a arătat preotului din sat.

După câteva luni de la acest eveniment, proprietara a descoperit că pe scândurile sale a apărut foarte vizibil chipul și mâinile Sfântului Ierarh Nicolae, și chiar unele detalii ale hainelor.

Preotul din sat a confirmat că atunci când a văzut pentru prima dată cele două scânduri, abia se putea distinge ceva pe ele. El este convins că această apariție a chipului Sfântului Nicolae este o minune, adăugând că aceasta se datorează și credinței oamenilor care locuiesc în acea casă.

PUBLICITATE

Surse: doxologia.ro

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]