"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Morcov, lămâie și miere – Elimină gripa, vindecă tusea și curăță plămânii de flegmă
Morcovul se află printre cele mai populare legume din întreaga lume. Grație aromei sale dulci și a culorii portocalii distincte, este și foarte sănătos, oferind o mulțime de beneficii pentru sănătate.

Siropul de morcov tratează gripa și răceala, calmează tusea. Fiind foarte bun în tratarea problemelor respiratorii, acest aliment reprezintă o armă puternică împotriva răcelilor, mai ales în perioada rece din an.

Mai mult, morcovii stimulează și vederea, îmbunătățesc calitatea pielii, stimulează sistemul imunitar, elimină secrețiile din organism și oferă cantități mari de Vitamina A, C și complexul de vitamina B.

PUBLICITATE

Astfel, este bine să profitați din plin de toate aceste beneficii ale morcovilor. O rețetă simplă vă ajută să pregătiți cel mai puternic sirop natural care vă va curăța plămânii și va trata răceala.

Aveți nevoie de 5 morcovi, sucul de la 1 lămâie și 4 linguri de miere.

Tăiați morcovii în bucăți mici și puneți-i la fiert. Lăsați-i la răcit și striviți-i cu furculița. Adăugați sucul de lămâie și mierea, amestecați bine și țineți compoziția la frigider, într-un recipient cu capac.

PUBLICITATE

La nevoie, consumați 5 linguri de sirop în fiecare zi pentru a ameliora simptomele de gripă și pentru a vă curăța plămânii de secreții. Siropul va ameliora durerea și inflamația din oase, mușchi și articulații, va calma nervii, va trata anxietatea și va reduce stresul.

Mai mult, acest sirop tratează și gastrita, arsurile la stomac, refluxul gastric și furnizează doza de energie necesară zilnic.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.