"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Credincioșii cred în Dumnezeu, singura speranță atunci când au griji și probleme. În fața necazurilor, a bolilor și a marilor tragedii, creștinii o rugaciune puternica, facatoare de minuni!

Rugăciune pentru familie
Când viața devine tot mai grea și ai nevoie de protecție divină, rostește cele mai puternice rugăciuni! Rostește măcar o dată pe zi și vei vedea că inima ta devine mai ușoară și tu privești lucrurile din viața de zi cu zi cu mai multă înțelepciune.

“Îți mulțumesc Tată ceresc pentru că m-ai ridicat încă o dată pe picioarele mele, pentru a vedea și a mă bucura de lumina unei noi zile din această viață pământească. Îți mulțumesc pentru viața aceasta pe care Tu mi-ai dat-o, și îți mulțumesc pentru darurile cu care Tu m-ai înzestrat. Îți mulțumesc pentru familia mea pe care m-ai ajutat să mi-o întemeiez. Îți mulțumesc pentru (N aici zici numele celor din familia ta), îți mulțumesc pentru că ai rânduit să fim împreună.

Îți mulțumesc pentru că ne-ai dat tăria de trăi într-o familie. Îți mulțumesc pentru sănătatea familiei mele și Te rog să o faci să fie mereu înfloritoare și de neatins de vreun rău.
Te rog oprește acum toate umbrele cele tulburătoare ale lumii acesteia și nu le lăsa să tulbure binele și înțelegerea cea dintre noi. Fii Tu, Doamne, și azi, pacea, liniștea, armonia și buna rânduială a familiei noastre.

Îți mulțumesc pentru toată bunăstarea materială pe care ne-ai dăruit-o până acum. Îți mulțumesc pentru darurile și harurile cele tainice pe care le-ai revărsat cu dragoste peste noi. Vino și acum și îți fă locaș în casa și în familia mea și locuiește între noi și fii Tu bucuria și siguranța vieții noastre pe acest pământ și ne curățește de orice umbră a răului. Apără-ne de orice ființă răufăcătoare și ne scoate din toate necazurile noastre.
Citeste si: Lidia Fecioru, sfat pentru îndeplinirea dorinţelor. Aşa a reuşit să îşi schimbe viaţa în bine

Doamne Tată Cresc, toate câte le voi întâlni și le voi auzi în această zi, învață-mă și mă ajută să le văd și să le primesc în pace cu sufletul meu liniștit și înţelepţit de Cuvântul Tău, și ajutat de puterile Tale cele cerești spre binele meu și al semenilor mei. Învaţă-mă să mă port cu dragoste și cu înțelepciune față de toți cei din familia mea și față de toți semenii mei. Ajută-mă să nu mă supăr și să nu mă tulbur.

 

Ajută-mă să nu supăr sau să tulbur pe cineva și însoțește cu puterea Ta și întărește în bine gândul, voința, simțul, emoțiile, sentimentele, gândirea și toată dorirea mea. Învață-mă să mă rog și să mă închin Ție Atotputernice Părinte în Duh și în Adevăr. Învață-mă să rabd, să iert și să iubesc precum Tu Părinte rabzi, ierți și iubești. Învață-mă să caut pacea și buna înțelegere și ajută-mă să le urmez până la desăvârșirea lor.

Binecuvintează-i, Doamne, pe toți cei pe care noi îi avem lângă noi, vecini, apropiați, prieteni, colegi de muncă și de viață, străini sau trecători, și pune în mintea și în inima lor gândul cel bun al înțelegerii celei dintre noi, al armoniei și al păcii fiilor Tăi. Iar orice problemă care se ivește între noi ajută-ne să o putem rezolva în mod pașnic și cu înțelegere spre binele nostru al tuturor. Fii scut de netrecut pentru orice rău care ar vrea să se apropie de noi și de familia noastră. Ajută-ne să fim mereu întregi, cinstiți, nepătați și nevătămați în toate cele ale noastre.

Binecuvintează, Doamne, pe (N aici pomenești pe cei adormiți), care au părăsit această viață pământească și au pășit în hotarele veșnicie Tale. Ajută-i să își găsească bucuria, liniștea, pacea și împlinirea lor în locașurile odihnei, lângă Tine Tată, Părinte al Vieții și al bucuriei noastre și a lor. Ajută-i să se desprindă în pace de această lume și să fie duși de puterile Tale cele cerești în pace și în bună rânduială în locașurile odihnei lor. Acolo să se bucure de viața cea veșnică și de această pomenire a lor.

Îți mulțumesc Duhule Sfinte pentru împlinirile cele tainice aduse întru noi.

Mulțumesc tuturor puterilor cerești pentru orice bine dorit nouă, gândit sau îndreptat înspre noi și înspre Tatăl nostru pentru noi.

Și vă rog pe voi toți cei vii, care stați înaintea Tatălui să puneți acum în rugăciunile voastre și dorințele cele bune ale noastre și ale mele (N îți zici numele) și ale celor dragi ai mei, ca și acestea să ajungă înaintea Tatălui nostru întru miros de bună mireasmă spirituală spre primirea, ascultarea și împlinirea lor. Amin.”

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.