"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Medicii recunosc faptul că 50 ml ţuică sau palincă, cu slănină şi ceapă, întrec orice medicament. Iată de ce!

Cercetările medicale au descoperit acţiunile pozitive ale produselor alimentare tradiţionale, fără E-uri, coloranţi şi conservanţi.

De ce strămoşii noştri au fost sănătoşi şi puternici? Ei bine, s-a dovedit că slănina întăreşte sistemul imunitar.

PUBLICITATE

Această calitate se datorează acidului arahidonic, care favorizează scăderea colesterolului, îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului şi, de asemenea, este necesar în producerea compuşilor chimici responsabili pentru răspunsurile imune şi reacţiile inflamatorii.

Dacă la toate acestea adaugăm ceapă, care doar ea conţine 36 de componenţi din tabelul lui Mendeleev, plus tradiţionala ţuică sau pălinca plină de vitamine şi cu puţin alcool cu efect vasodilalator, obţinem un cocktail de minerale, vitamine, acizi, baze şi alcool care devin împreună mai puternice decât orice medicament, bineinţeles, consumate cu ponderaţie, dar des.

Cantităţi mici de grăsime sunt de folos pentru inimă şi vasele de sânge, reglementează contracţiile musculare ale organelor interne, inclusiv ale muşchiului cardiac, şi sprijină tonusul vascular.

PUBLICITATE

Fumătorii au, de asemenea, un beneficiu dacă mănâncă puţină slănină, datorită faptului ca ea conţine seleniu. Acest microelement întăreşte sistemul imunitar şi previne oxidarea în organism. Astfel, pagubele produse de ţigări se reduc parţial.
Slănina încetineşte şi intoxicarea alcoolică, prin acoperirea pereţilor stomacului cu grăsime şi crearea unui pansament gastric. Pansamentul gastric previne absorbţia rapidă de alcool din stomac. Alcoolul trece mai departe în intestin, unde, totuşi, va fi absorbit, dar treptat.

Tuica sau palinca facuta din prune au efect asupra digestiei si a metabolizarii grasimilor. Cercetările medicale au descoperit o enzima in tuica care este responsabila cu reducerea depunerilor de colesterol de pe vasele inimii. Daca bei zilnic 50 ml de tuica de pruna, vei tine la distanta bolile de inima cauzate de arteroscleroza.

Asa ca, daca ai toate aceste ingrediente naturale la dispozitie, nu ar fi rau deloc sa te tratezi natural, tinand departe bolile. Pofta buna si sanatate!

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]