"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pentru a curăța vasele de sânge, a întări imunitatea și a reduce tensiunea arterială, folosesc ocazional un extract de oțet de usturoi de casă.

Rețetă

Luați 0,5 litri de suc de mere proaspăt stors. Adăugați și amestecați 50 g de miere. Turnați totul într-un borcan cu gât îngust. Se acoperă cu tifon și se pune într-un loc întunecat. După două luni de fermentare, oțetul este gata. Aspectul sedimentului în partea de jos este normal (oțetul trebuie drenat, iar sedimentul trebuie turnat).

PUBLICITATE

Mai departe. Luați o căpățână de usturoi și 200 ml de oțet. Tăiați usturoiul, turnați oțet, puneți-l la infuzat timp de o săptămână într-un loc răcoros și întunecat. Filtrați și adăugați miere într-un raport de 1: 2 (adică două părți de extract de usturoi-oțet – o parte de miere).

Medicamentul este gata.

Amestecați o linguriță din acest extract într-un pahar cu apă caldă și beți pe stomacul gol cu aproximativ o jumătate de oră înainte de mese, de trei ori pe zi, timp de o lună. Medicamentul se păstrează la frigider.

PUBLICITATE

Acest remediu tratează hipertensiunea și problemele vasculare, îmbunătățește imunitatea, elimină toxinele, scade glicemia și favorizează întinerirea pielii.

Dar dacă doriți să vă tratați cu acest remediu, atunci să știți că este contraindicat pentru ulcerele de stomac, probleme grave la rinichi, calculi biliari mari, diabet, pancreatită și coagulare scăzută a sângelui (deoarece acest remediu subțiază sângele).

Dacă, atunci când este consumat pe stomacul gol, apar senzații neplăcute în stomac, atunci se bea după ce ați mâncat.

PUBLICITATE

În aceleași scopuri, puteți face un decoct de usturoi în lapte. Zdrobiți doi căței de usturoi curățați cu o presă de usturoi, turnați un pahar de lapte, aduceți la fierbere, lăsați o jumătate de oră, strecurați. Bea o jumătate de pahar dimineața și seara, de preferință pe stomacul gol cu aproximativ o jumătate de oră înainte de mese.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]