"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Daniel Buzdugan a îndemnat la trăirea sărbătorilor în adevăratul lor spirit, așteptarea și nașterea pruncului Iisus: „Nu mai spuneți, vă rog: ,,nu mai sunt sărbătorile cum erau altădată”. PĂI OARE NU NOI NE FURĂM BUCURIA CRĂCIUNULUI?

Asta se întâmplă pentru că ne-am îndepărtat de la adevăratul sens al Crăciunului! Crăciunul nu este numai despre Moș Crăciun și oferte… Crăciunul este despre Nașterea Fiului lui Dumnezeu, iar asta schimbă total atitudinea sufletească în raport cu sărbătorea Crăciunului, altfel vom fi prea nervoși, prea dezamăgiți și prea stresați ca să ne mai bucurăm de încă un Crăciun…

La mulți dintre noi apare și expresia ,,sunt mai obosit după Crăciunul ăsta decât înainte”. Adevărat, pentru că un Crăciun fără o lipsă de trăire în spiritual, în comuniune cu familia dar și cu cei din jur, așa cum ne-a invitat Hristos, nu ne dă energie ci ne consumă energie!”

PUBLICITATE

Doamne ajută să trăim sărbătorile în Duh de adevăr și bucurie!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]