"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Frații mei, lumea asta înșelătoare ne fură pe copiii noștri cu un ecran, cu un televizor, cu un telefon…
De aceea, v-am rugat și vă rog: închideți orice ecran, închideți telefoanele, închideți calculatoarele, televizoarele și deschideți Biblia; deschideți Psaltirea, cărțile de rugăciune; aprindeți lumânărica sau căndeluța în casa voastră și rugați-vă fierbinte, dragii mei, că pericolul vine asupra noastră și asupra acestui pământ.

Și, frații mei, nu vă temeţi, frica noastră trebuie să fie doar aceasta: de a nu pierde pe Dumnezeu în veci de veci, așa că, luptă-te și roagă-te, stăruie în rugăciune să mergi pe drumul cel bun și drept.
Nu lăsați să treacă timpul fără să vă rugați și nu vă temeţi, frica e de la vrăjmaşul diavol.
Acum, ce să vă mai spun, decât că vă încredințez Maicii Domnului pe voi, străinilor de lumea asta rea, pe voi, îndureraților și necăjiților, Ea să vă cuprindă în brațele Ei de Mamă, să vă mângâie de orice durere și orice suferință și îmbrăcați-vă în Hristos, voi, toți fii ai suferinței.

(ÎPS Mihail Longhin Jar)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.