"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

„Acești doi prooroci au să se pogoare, să vină din Rai, trimiși de Dumnezeu, fiind luați cu tot cu trup la cer. Când vor predica ei cu mare putere și vor înfrunta pe Antihrist trei ani și jumătate, cât va împărăți el, Sfinții Enoh și Ilie vor avea mare putere să străbată tot pământul cu fel de fel de minuni. Au să facă minuni mari și semne în Ierusalim ca să întoarcă pe evrei, căci ei nu se întorc până nu vine Ilie și Enoh. Vor întoarce inimile către fii și sinagoga satanei către Hristos.

Când vor predica ei, îi va auzi tot pământul și-i va vedea toată lumea. Și acestea sunt scrise de 2000 de ani, de când i s-au descoperit Sfântului Ioan Evanghelistul. Și cine ar fi crezut? Ar zice cineva că este o nebunie asta. Și se întrebau oamenii: „Cum o să-i vadă pe Enoh și Ilie? Din continentul Asia sau Africa, cum o să-i audă în America?”

Acum, dacă ar predica, îi vede la televizor toată lumea și îi aude la aparate toată lumea. Cum să nu! Dumnezeu știe toate, ca și cum ar fi venit. Când vor predica și vor face minuni, tu ai să te uiți aici și ai să-i vezi cum fac minuni, cum învie morții, și ai să auzi de aici ce predică Enoh și Ilie și cum mustră pe Antihrist, când va împărăți peste toată lumea, timp de 1260 de zile (3 ani și jumătate).

PUBLICITATE

Vezi? Ceea ce era atunci de necrezut și de neînchipuit, acum se poate realiza! De aici se poate vedea și auzi la Ierusalim. Da! Și uite, stăm aici și vedem la Ierusalim cum slujesc acolo, cum predică și auzim toate!

Și la Muntele Sinai și în Italia și în Belgia și în Olanda și în Bulgaria și în Grecia și în Serbia. Deci stau aici și văd slujba de la Ierusalim! Vezi că-i posibil acum? Dumnezeu știa de mai înainte cât are să se înmulțească mintea, adica știința.

Că Daniil Proorocul a spus la capitolul doi: În vremea de apoi se va înmulți mintea foarte, și se vor înțelepți oamenii și vor zbura prin văzduh și vor înconjura lumea. Toate câte le vezi acum, Biblia le-a spus cu mii de ani înainte.

PUBLICITATE

Vezi Proorocul Isaia, care trăiește cu 850 de ani înainte de venirea Domnului, la capitolul 60 întreabă de avioane, că el le vedea acum 2800 de ani: Doamne, ce sunt acestea care zboară și se întrec cu norii; și zboară ca porumbeii spre porumbarele lor și de huietul aripilor lor se tulbură văzduhul? (Isaia 60, 8 ).

Ai auzit? Cu 2800 de ani înainte a spus de avioane. Ce-a zis? „Că zboara ca porumbeii spre porumbarele lor”. Că ei nu zboară, decât de la un aerodrom la altul, ca să alimenteze.
Dar și Proorocul Ieremia a văzut mașinile astea fără cai, care le vedeți acum că aleargă pe drum. Și întreabă pe Dumnezeu: Doamne, ce sunt acestea, care huruie pe drum și întrec carele oamenilor?

Vezi, că spune de bomba cu neutroni la Apocalipsă: „Iată au ieșit de la fața Mielului niște lăcuste și acestea aveau putere mare de vătamat în cozile lor. Și am auzit un glas de la tronul Mielului: Nu vătamați iarba pamântului, nici copacii, nici florile, nici toate cerealele lumii, numai pe oameni să-i vătamați cinci luni de zile.” (Apocalipsa 9, 1-10) Războiul neutronic. Bomba cu neutroni îți lasă pomii înfloriți.

PUBLICITATE

Eu am la mărturisire pe cel mai mare profesor de fizică atomica din București.
– Domnule, zic, ce rău poate face această bombă?

– Aceasta distruge numai viața, și-ți lasa orașul complet. Că ce folos dacă l-ar distruge? Ei ce să mai câștige când vin să ocupe? Au nevoie să ucidă pe oameni, ca să ocupe orașe și toate bunurile lumii.

– Dar dacă eu sunt închis într-o casă de fier și bomba cu neutroni explodează afară, ce poate să-mi facă, daca zici că nu distruge materia? Eu nu sunt în siguranță?
– Dumneata dacă ai avea o casă de fier fără ușa, cu pereții de zece metri grosime în jur și te-ai bagat acolo, neutronii rapizi nu sunt împiedicați de fier să treacă. Trec prin fier și vin la dumneata și-ți distrug numai viața.

PUBLICITATE

Am grăit cu dânsul. Soția lui este mare bibliotecară la cărțile de limbi vechi. Un om credincios!

Așa ne-a spus Dumnezeu, ca acestea sunt scrise la Apocalipsă. Nu vor vătama copacii, nici florile, nici padurile, nici ierburile, ci numai pe oameni cinci luni de zile. Atât o să dureze războiul neutronic. Cinci luni de zile n-ai să te poti păzi nici în casă, nici în beci, nici în apă, nicăieri, nicăieri. Unde te-a ajuns… Tot ce-i viu distruge. Asta-i bomba cu neutroni.
Toate-s scrise, frații mei. Și Mântuitorul a spus clar: „Cerul și pamântul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” (Matei 24, 35). Da! Noi suntem cei de pe urmă!…”

Părintele Cleopa Ilie

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]