"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pernele pe care dormi, cele pe care îți sprijini capul când dormi, păstrează secrete deoarece lumea viselor este un univers alternativ, al misterelor încă neelucidate

Perna ta, este prietenul tău tăcut, îți ascultă secretele, îți cunoaște visele, îți cunoaște confidențele, îți absoarbe problemele, îți adună lacrimile, te însoțește în vise bune și chiar în coșmaruri. Din acest motiv, este indicat sa acorzi o atenție deosebita pernei tale…aici iti las cateva sugestii cu privire la perna ta si importanta acesteia.

1.- Important este să nu o împrumuți altei persoane, măcar cu cea pe care dormi, perna este ceva „foarte personal”

PUBLICITATE

2.- Evita sa stai jos sau sa pui picioarele pe ea.

3.- Curăț-o marți, de impurități, energii negative, sau energii de joasă frecvență care vă pot provoca coșmaruri sau insomnii.

Cum se curăță perna

PUBLICITATE

Pasul 1.- Las-o dimineața expusă la razele soarelui, dacă este posibil întoarce-o astfel încât să preia energia solară din ambele părți.

Pasul 2.- Da-i lovituri puternice pentru a activa energia solară, în timp ce spui de trei ori:

„Tot ce este înăuntru și advers iese, îndepărtez neliniștea, visele rele, gândurile rele și orice frică, și integrez pentru mine fiecare somn bun, fiecare dorință bună, fiecare odihnă bună și plănuiesc tot binele care este manifestându-mă pentru mine, cer ca visele mele să fie revelatoare și materializate imediat”

PUBLICITATE

Spre seara, stropește-o cu câteva picături de aghiasmă și mir.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]