"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Doamne Iisuse Hristoase, Îţi mulţumim că eşti Dumnezeul nostru Multrăbdător, Multîndurător, Multiertător, Preasfânt şi Preaplin de Iubire! Îţi mulţumim că prin Jertfa Ta de Iubire pentru noi oamenii, prin Patimile Tale, prin Moartea şi prin Învierea Ta ne-ai mântuit din moarte, ne-ai răscumpărat păcatele şi ne-ai dăruit viaţa veşnică! Îţi mulţumim, Doamne, că ne iubeşti atât de mult! Îţi mulţumim, Doamne, că ne chemi la şcoală cerească, că ne-ai dat pildă de smerenie, de răbdare, de iubire, de iertare, de rugăciune vie!

Îţi mulţumim, Doamne, pentru toate binecuvântările Tale, pentru viaţa de aici şi mai ales pentru cea de după moarte, pe care Tu ne chemi să o cucerim aici printr-o viaţă smerită, cucernică, cu adevărat creştină, plină de iubire, de fapte bune şi de milostivire! Îţi mulţumim,

Doamne, că ne aperi de cel viclean şi rău şi că ne înveţi să învingem răul printr-o viaţă curată, cum ne-ai arătat Tu, acum două mii de ani, că ar trebui să fie viaţa omului pe Pământ! Îţi mulţumim că îi ajuţi şi pe cei care au trecut la cele veşnice, atât pe cei care sunt cu Tine, cât şi pe cei care se chinuiesc după viaţa plină de păcatele nemărturisite şi fără pocăinţă! Îţi mulţumim că eşti tot timpul cu noi! Îţi mulţumim pentru tot ajutorul Tău sfânt! Te iubim Doamne, Te slăvim şi Îţi mulţumim pentru toate!

PUBLICITATE

Amin!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]