"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Împărăția lui Dumnezeu este împărăția păcii. Cei ce doresc să intre în Împărăția lui Dumnezeu trebuie să fie oamenii păcii, făcători de pace.

Foarte mulți oameni sunt irascibili. Este o binecuvântare prezența unui om făcător de pace. Într¬-o lume războinică, un om făcător de pace este binecuvântarea lui Dumnezeu. Pentru un adevărat creștin este caracteristic acest mod de-a fi: dorința de a face pace, de-a răspândi armonie în jurul lui.

Atunci când S-a întrupat Hristos în Betleemul Iudeii, oastea cerească a cântat un imn: „Slavă întru cei de sus, lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire”. Împărăția lui Dumnezeu este împărăția păcii. Cei ce doresc să intre în Împărăția lui Dumnezeu trebuie să fie oamenii păcii, făcători de pace. Dumnezeu este izvorul vieții, Dumnezeu n-a făcut moartea și, drept urmare, nu dorește moartea oamenilor.

PUBLICITATE

(IPS Andrei Andreicuț, Morala Împărăției. Întemeiată pe Sfânta Scriptură și Sfinții Părinți, Editura Renașterea, Alba Iulia, 2003, p. 21)

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]