"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Sa cunosti un nativ din Rac nu este usor, dar vei avea un prieten pe viata.

Iata cele patru mituri din jurul acestui semn special pe care ti-ar placea sa le cunosti:

MITUL 1: Racul este prea sensibil si incapabil sa duca propria lupta.
Sensibilitatea si emotionalitatea unui Rac sunt adesea asociate cu slabiciune. Acest semn este departe de a fi slab. Mai degraba, el da dovada de putere si rezistenta in fata celor mai periculoase situatii ale vietii. Determinarea si motivatia lui sunt principalele sale atuuri care ii formeaza puterea mentala pentru a contracara orice adversitate, in ciuda sensibilitatii sale.

MITUL 2: Racul este prea timid si nesigur pentru a fi un lider.
Acest al doilea mit despre nativul din Rac nu are nicio baza, deoarece perseverenta, inteligenta, sensibilitatea si intuitia lui sunt cea mai mare putere a sa. Toate aceste calitati ii ofera instinctele de a face cele mai bune investitii si de a genera cele mai mari plati.

MITUL 3:Racul este o persoana casnica si se simte rau in societate.
Racul este cunoscut pentru a se bucura de o atmosfera de familie in casa lor si pentru a-si invita prietenii, dar si in mediul propriu unic. Contrar credintei populare, el este departe de a fi un retras din societate; el favorizeaza legaturile si contactele sociale si face o gazda grozava pentru a organiza orice fel de petrecere, dar acasa.

MITUL 4: Racul este lipicios si excesiv de protector.

Cand un nativ din Rac se indragosteste, nu este pe jumatate. Romantic si grijuliu, isi va inconjura persoana iubita cu toata dragostea lui. El nu ii acorda cu usurinta incredere, dar atunci cand o face, se angajeaza pentru totdeauna sa isi doreasca sa intemeieze o familie si sa o inconjoare cu toata protectia lui ; este mai mult despre iubire decat despre vointa de a controla.

Sursa: fabricatinromania

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.