"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Te-ai întrebat vreodată de ce unele persoane au mare grijă să aibă ordine în portofel? Pentru că în acest fel vor atrage asupra lor bogăția și sporul banilor.

Iată ce trebuie să faci și tu.

Folosește un portofel cu forme regulate și dreptunghiulare

PUBLICITATE

Dacă vrei să ai parte de bani și nu de pagubă, nu mai ține în portofelul tău toate chitanțele și cardurile expirate, că nu vor face altceva decât să te încarce cu un tip de energie de care nu ai nevoie și vor opri banii să vină.

Aruncă tot ce nu-ți trebuie. De asemenea, trebuie să ai grijă să sortezi pe categorii bancnotele, iar acestea se vor înmulți.

În plus, ca să-ți meargă bine, trebuie să așezi bancnotele cu partea superioară în sus. Pentru ca sporul banilor să nu plece niciodată de la tine.

PUBLICITATE

Totodată, e indicat să folosești un portofel cu forme regulate și dreptunghiulare, în care să îți încapă orice ai nevoie. Și, așa cum fac și japonezii, schimbă-ți portofelul în fiecare an.

Sursa: dorcudor

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.