"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

M-am uitat la tine în timp ce te-ai trezit în această dimineață, așteptam să-Mi spui două, trei cuvinte, mulțumindu-mi pentru cele întâmplate. Am observat că erai mult prea preocupat ca să-ți cauți haine potrivite, ca să mergi la serviciu.

Speram să găsești câteva clipe să-Mi spui ,,Bună dimineata!” Pentru a vedea că-ți sunt alături, am făcut și azi pentru tine cerul în culori. N-ai observat nici acum prezența Mea.

Te-am privit plecând spre serviciu. Am așteptat. Presupun că fiind atât de ocupat, nu ai avut timp nici acum să-Mi spui două vorbe.

Când veneai spre casă, ți-am văzut oboseala și ți-am trimis o ploaie măruntă care să te învioreze. Am crezut că poate așa îți aduci aminte de Mine. Dar tu te-ai supărat. Doream atât de mult să-Mi vorbești. Oricum, ziua era încă lungă.

Apoi ai deschis televizorul, ai cinat cu ai tăi și tot nu ți-ai adus aminte de Mine. Văzându-te atât de obosit am înțeles tăcerea ta și am stins splendoarea cerului ca să te poți odihni, dar nu te-am lăsat în beznă. Am găsit veghetori pentru tine o mulțime de stele și îngeri. Era frumos, păcat că nu ai observat.

Poate nu ți-ai dat seama că eu sunt aici pentru tine. Am mai multă răbdare decât poți să-ți imaginezi tu vreodată. Te iubesc atât de mult, încât voi aștepta.

Acum ești pe punctul de a te trezi din nou. Nu-mi rămâne decât să te iubesc și să sper că măcar azi îmi vei oferi puțin timp.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.